Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Güzel artmış, benim 40-156-484 diye artti 2 gunde 1, sizin 4 gun oldugu icin normal bir artis, 48 saatte 2 kat normal oluyormus, saglikla kucagimiza aliriz inşallah, 16 sinda doktora gidicem ben, sen ne zaman gidiceksin bat ne zamandi normalde :)Merhabalar 5 gün önce beta baktırdım 127 idi ondan sonra dün tekrar baktırdım 995 çıktı 4 günlük sürede yani sizce iyi bir artış mı pek anlamıyorum da
Bat 30 mayıstı bende bu cuma doktora gidicem böyle bi artış görünce acaba ikiz mi diye düşünmüştüm de inşallah sağlıkla kucağımıza alırızGüzel artmış, benim 40-156-484 diye artti 2 gunde 1, sizin 4 gun oldugu icin normal bir artis, 48 saatte 2 kat normal oluyormus, saglikla kucagimiza aliriz inşallah, 16 sinda doktora gidicem ben, sen ne zaman gidiceksin bat ne zamandi normalde :)
Benim bat 8 hazirandiBat 30 mayıstı bende bu cuma doktora gidicem böyle bi artış görünce acaba ikiz mi diye düşünmüştüm de inşallah sağlıkla kucağımıza alırız![]()
Benimki geç döllenme ama yani adete 1 hafta kala yumurtlama ve çatlama oldu sağlıklı olsunda gerisi hic önemli değilBenim bat 8 hazirandiablamin bir gun gecikmeyle 2000 kusurdu ama ikiz degil tekti, o da hep kiz olunca cabuk artıyor erkekte az artiyor diyo
oglunda az artmis
İnşallah saglikla kavuşuruz![]()
Valla ikiz nasil oluyor hic bilmiyorum ama gonlune gore olsun tabiBenimki geç döllenme ama yani adete 1 hafta kala yumurtlama ve çatlama oldu sağlıklı olsunda gerisi hic önemli değil![]()
Aynen sağlıklı olsun da kac tane oluyorsa olsunValla ikiz nasil oluyor hic bilmiyorum ama gonlune gore olsun tabiben bi taneye de raziyim saglikli olsun da
Merhaba Salı günü 45 betam bu sabah yani 3 gün sonra 126 3 günde 3 katı az mı sizceGüzel artmış, benim 40-156-484 diye artti 2 gunde 1, sizin 4 gun oldugu icin normal bir artis, 48 saatte 2 kat normal oluyormus, saglikla kucagimiza aliriz inşallah, 16 sinda doktora gidicem ben, sen ne zaman gidiceksin bat ne zamandi normalde :)
Merhaba canım iki gün sonra tekrar ver belli olur suanlik normal gibiMerhaba Salı günü 45 betam bu sabah yani 3 gün sonra 126 3 günde 3 katı az mı sizce
Teşekkür ederimMerhaba canım iki gün sonra tekrar ver belli olur suanlik normal gibi
Ucuncuyu 48 saat sonra ver bakalim nasil artiyor sanirim yuzde 66 artsa bile yeterliMerhaba Salı günü 45 betam bu sabah yani 3 gün sonra 126 3 günde 3 katı az mı sizce