• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Beta Artışı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

lemonade06

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
17 Kasım 2022
321
174
53
Kızlar ilk beta 148, 3 gün sonra yapılan beta 153 cikti. Doktor düsük oldugunu söyledi yeniden kan testi verecegim bu sefer 2 gün sonra. Ne düşünüyorsunuz? Arastirdigimda 72 saatte 2 katına çıkması normalmiş, boşuna mı evham yapıyorum acaba?
 
Kızlar ilk beta 148, 3 gün sonra yapılan beta 313 cikti. Doktor düsük oldugunu söyledi yeniden kan testi verecegim bu sefer 2 gün sonra. Ne düşünüyorsunuz? Arastirdigimda 72 saatte 2 katına çıkması normalmiş, boşuna mı evham yapıyorum acaba?
Bence moralini bozmadan 2 gün arayla kan vermeye devam et 2 günde bir %60-100 artış olması beklenir .
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X