- Emoji Skoru
- 150
- Puanlar
- 18
- Konu Sahibi ladyagmur1
-
Amin canımmm. Sende mi artış takip ediyorsunAy çok iyi darısı başima iyi artmiş
5 üstü pozitif değil miBen dün ve bugün test yaptım positif bugün kan verdim 13’75 anlamıyorum ki nasıl o zaman postıf oluyor yarın gidicem bakalim kadın doğuma
5 üstü zaten pozitif hamilesiniz . 2 günde bir artışınıza bakın. Bende 12,65 ile öğrenmiştimBen dün ve bugün test yaptım positif bugün kan verdim 13’75 anlamıyorum ki nasıl o zaman postıf oluyor yarın gidicem bakalim kadın doğuma
Merhaba canım benimde 16 Aralık 30 ile öğrenmiştim ondan sonra kan vermedim bugün yani 24 Aralık tekrar kan verdim 1500 çıkmış yani normalmi acabaKızlar sat 17 kasım. Betalar 16 Aralık 12,65 - 18 Aralık 55,36 - 20 Aralık 184,40 - 24 Aralık 830,77 . Sizce nasıl ?
Evet5 üstü pozitif değil mi
5 üstü pozitif değil mi
Bence gayet normal çok güzel artmışşşşş sağlıkla kucağınıza alın inşallahMerhaba canım benimde 16 Aralık 30 ile öğrenmiştim ondan sonra kan vermedim bugün yani 24 Aralık tekrar kan verdim 1500 çıkmış yani normalmi acaba
Amin inşallah canım sende sağlıkla kucağına al inşallah tekrar kan istemedi doktor 2 gün sonra gel bebeği görelim dediEvet
Bence gayet normal çok güzel artmışşşşş sağlıkla kucağınıza alın inşallah
Yarın doktora gidicem insallah öyledir çok istıyorum5 üstü zaten pozitif hamilesiniz . 2 günde bir artışınıza bakın. Bende 12,65 ile öğrenmiştim
Yarın doktora gidicem insallah öyledir çok istıyorum
Yarın doktora gidicem insallah öyledir çok istıyorum 12’65 ögrendiginizde doktor birşy demişmiydi acaba
Cok cok guzel artmıs masaAllah darısı bana ve artıs ısteyen herkeseKızlar sat 17 kasım. Betalar 16 Aralık 12,65 - 18 Aralık 55,36 - 20 Aralık 184,40 - 24 Aralık 830,77 . Sizce nasıl ?
Bende bugun verdım 10.52 cıkdı gecıkmenı varmıydıBen dün ve bugün test yaptım positif bugün kan verdim 13’75 anlamıyorum ki nasıl o zaman postıf oluyor yarın gidicem bakalim kadın doğuma
Bende bugun verdım 10.52 cıkdı gecıkmenı varmıyd
Nasıl yani çok anlayamadimBende bugun verdım 10.52 cıkdı gecıkmenı varmıydı
Bende bugun kan verdım betam 10.52 cıkmıs beta takıbı yapıcam doktor randevım vardı iptal ettım doktoruma yazdım beta takıbi yapalım dediNasıl yani çok anlayamadim
Ben iki gün üstüste test yaptım pozitif çıkınca bugün kan vermeye gittim 13’ 85 çıktı e-Nabızdan baktım geri gitmedim yarın için de kadın doğuma sıra aldım 100 yüze görüşmek istedim onların söyledikleri benim için çok önemli çünkü çok istıyorumBende bugun kan verdım betam 10.52 cıkmıs beta takıbı yapıcam doktor randevım vardı iptal ettım doktoruma yazdım beta takıbi yapalım dedi
Ben gecen ayda kımyasal gebelık gecırdıgım ıcın takıp yapıcam sadece hakkınızda hayırlısı olsun sızın ıcınde benım ıckndeBen iki gün üstüste test yaptım pozitif çıkınca bugün kan vermeye gittim 13’ 85 çıktı e-Nabızdan baktım geri gitmedim yarın için de kadın doğuma sıra aldım 100 yüze görüşmek istedim onların söyledikleri benim için çok önemli çünkü çok istıyorum
4 gün var regli olmama ama çok halsizliğin bir de kaşık ağrım olunca dedim kendim bir yapayım hastaneye hiç gitmiyim daha nasıl olsa olmama var ama dün yaptım iki tane dün yaptım bugün de iki tane yaptım pozitif çıktı kan vermeye gittim işte kanımda böyle çıkınca dedim yarın bir gideyimBen gecen ayda kımyasal gebelık gecırdıgım ıcın takıp yapıcam sadece hakkınızda hayırlısı olsun sızın ıcınde benım ıcknde
Adet gecıkmenız va
4 gün var regli olmama ama çok halsizliğin bir de kaşık ağrım olunca dedim kendim bir yapayım hastaneye hiç gitmiyim daha nasıl olsa olmama var ama dün yaptım iki tane bugün de iki tane yaptım pozitif çıktı kan vermeye gittim işte kanımda böyle çıkınca dedim yarın bir gideyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?