Beta artışı ?

Kac gun kala kan verdiniz peki öğrenebilirim, inşallah sizinde sağlıklı ilerler dua ile
6 gün kala kan verdim zaten testlerim positif idrarda bugün de işte doktora gittim doktor dedi zaten dün kan vermişsin daha çok yeni ben senden kan almayacağım bir hafta sonra gel ama sen yine yat rahimine bakalım dedi rahim’de kalınlaşma varmış ben yine ama bugün gittim acile yine kan verdim 23:56 olduğunu öğrendim

Dün bugün olmak üzere 2 defam mi kan verdiniz

Ya şuan erken zaten 3 4 güne çok hızlıca yükselecek bence sabredin ben olsam adet günü giderdim sonra kan verirsiniz, ama insan heyecanlı anlıyorum beklemek çok zor

Ya şuan erken zaten 3 4 güne çok hızlıca yükselecek bence sabredin ben olsam adet günü giderdim sonra kan verirsiniz, ama insan heyecanlı anlıyorum beklemek çok zor
İnanın ben o kadar çok heyecanlıyım ki çünkü geçen ay test yapmıştım yine bulanık da ikincisi sonra bir tane daha yaptım tek çizgi çıktı bir tane daha yaptım yine tek çizgi çıktı sonra betam 7:45 di sonra gittiğimde dörde düşmüştü şimdi bu ay tam dört tane test yaptım pozitif çıktı adetliimi beş gün var ilk kanim 13 85 ikincisi 23:56 daha da yükselince aşırı heyecanlandım siz beni anladığınıza eminim zaten elimde değil yani damarlarım da çok zor bulunuyor canım da çok acıyor ona rağmen

Düşecek diye çok korkuyorum

Tmm bence rahatlayın olacaksa zaten oda allahin izni insanların yapacağı bir şey yok şükredin bakın 2 ay üst üste tutunmuş bunalri yaşamak isteyen insanlar var mesela bende 7 ay önce 3 aylık bebegimi kaybettim hala da olmadı korunmadigim halde bu ay da işte 10 güne test yaparım umudum bu ay sizde dua edin herkese bugün kandil mesela ben o konuda çok sabırsızım geçen ay frelyy diye bir test yaptım bildiğimiz pozitif kan negatif ama çok istiyurum inşallah ta olacak

Bu mübarek günde Allah kucağımızı doldusun insallah vardir sizin de insallah

Asla sizi üzmek, telaslandirmak adına söylemiyorum ama görüyorum ki çok heyecanlısın ve ilk gebeligin. Hemen hamileyim psikolojisine girme ve önerim etrafındakilere söyleme reglin bir geciksin keseyi bir gor sonra hamileyim de çünkü bin bir turlu sey var kimyasal gebelik, diş gebelik ,mol gebelik , boş gebelik ,sagliksiz gebelik gibi gibi . Acele etme arkana yaslan keyfini çıkar reglin gecikince git kan ver o aekilde yol izle stres yapıp kendini mahvetme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…