Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Acildeki doktor kese güzel yerde sorun tok artık beta takibi yapılmasın dedi ama bugün randevu aldığım doçent doktor beta çok önemli bize gebeliğin gidişatını gösterir değerin çok az yükselmiş muhtemelen sağlıksız olacak dedio seviyelerde hala takip edilmiyor diye düşünüyorum
Öncelikle doktorunu değiştirmeni tavsiye ederim kese gözüktükten sonra beta hcg önemsiz diyorlar bazı doktorlar hastayı korkutmaktan başka bi işe yaramıyor maalesef başka bi doktora daha gözükün inşallah sağlıcakla kucağınıza alırsınızAcildeki doktor kese güzel yerde sorun tok artık beta takibi yapılmasın dedi ama bugün randevu aldığım doçent doktor beta çok önemli bize gebeliğin gidişatını gösterir değerin çok az yükselmiş muhtemelen sağlıksız olacak dedi![]()
Normalde kese gorundukten sonra beta HCG takibinin gereksiz olduğunu söylemişti doktor bütün gebeliklerimde. Ben farklı sebeplerden kaybettim ama siz dinleyin hocayı bi bildiği vardır belki.Bakın lütfennn
Acildeki doktorda böyle dedi ama poliklinik doktoru betanın üzerinde çok durdu sağlıksız olma olasılığı yüksek dedi çok üzüldümÖncelikle doktorunu değiştirmeni tavsiye ederim kese gözüktükten sonra beta hcg önemsiz diyorlar bazı doktorlar hastayı korkutmaktan başka bi işe yaramıyor maalesef başka bi doktora daha gözükün inşallah sağlıcakla kucağınıza alırsınız![]()
Beni germekten başka bişey yapmadı hiç rahatlatmadı halbuki kesem ilk 5 mm di 6,5 buçuk olmuş yolk görülmüş kese olması gereken yerde düzgün şekilde ama bunların şuan önemi yok gibi konuşuyor, beta verme daha haftaya ultrasona gel dedi 1 hafta bekle şimdi nasıl bekleyeceksemNormalde kese gorundukten sonra beta HCG takibinin gereksiz olduğunu söylemişti doktor bütün gebeliklerimde. Ben farklı sebeplerden kaybettim ama siz dinleyin hocayı bi bildiği vardır belki.
Bem gebeliğin acilde öğrendim bi süre bekleyip polikliniğe gittim doktor usg baktı keseyi bebeği gördü beta bakmadı bile bi dahaAcildeki doktorda böyle dedi ama poliklinik doktoru betanın üzerinde çok durdu sağlıksız olma olasılığı yüksek dedi çok üzüldüm![]()
En iyisini yapmışsınız, inanın hala sevincimi yaşayamadımBem gebeliğin acilde öğrendim bi süre bekleyip polikliniğe gittim doktor usg baktı keseyi bebeği gördü beta bakmadı bile bi daha
Mümkünse hemen yarım başka bi doktora gidin sürekli üzülmek sizin için de bebek için de iyi değil iyi bir doktora denk gelmek büyük bir şans bu konuda gerçekten yoksa gebelik dönemin zehir oluyorEn iyisini yapmışsınız, inanın hala sevincimi yaşayamadım![]()
Cevabınız için teşekkür ederim başka bi doktora daha gideceğimMümkünse hemen yarım başka bi doktora gidin sürekli üzülmek sizin için de bebek için de iyi değil iyi bir doktora denk gelmek büyük bir şans bu konuda gerçekten yoksa gebelik dönemin zehir oluyor
Güzel haberlerinizi bekliyorumCevabınız için teşekkür ederim başka bi doktora daha gideceğim![]()
İnşallah her şey yolunda gider, o hiç soru işareti kalmasın diye demiştir. Moralini bozma kuzum, stres de olumsuz etkiliyor biliyorsunBeni germekten başka bişey yapmadı hiç rahatlatmadı halbuki kesem ilk 5 mm di 6,5 buçuk olmuş yolk görülmüş kese olması gereken yerde düzgün şekilde ama bunların şuan önemi yok gibi konuşuyor, beta verme daha haftaya ultrasona gel dedi 1 hafta bekle şimdi nasıl bekleyeceksem
Çok teşekkür ederim bu arada üst bacaklarım çok ödem olmuş bu kadar erken normal mi?Güzel haberlerinizi bekliyorum![]()
Allah razı olsun ikinizden de bekleyeceğim sabırla inşallah güzel haberler veririmİnşallah her şey yolunda gider, o hiç soru işareti kalmasın diye demiştir. Moralini bozma kuzum, stres de olumsuz etkiliyor biliyorsun![]()
Allah razı olsun ikinizden de bekleyeceğim sabırla inşallah güzel haberler veririm![]()
Olabilir her vücut aynı tepkiyi vermez gebeliğeÇok teşekkür ederim bu arada üst bacaklarım çok ödem olmuş bu kadar erken normal mi?