D Damlacik Aktif Üye Kayıtlı Üye 10 Temmuz 2023 211 52 28 32 15 Aralık 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi Damlacik #1 Arkadaşlar aşılama sonrası kan tahlilim 605 çıktı çok şükür kaç haftalık olduğunu anlayamadım bilgisi olan yardımcı olursa çok sevinirim
Arkadaşlar aşılama sonrası kan tahlilim 605 çıktı çok şükür kaç haftalık olduğunu anlayamadım bilgisi olan yardımcı olursa çok sevinirim
onbirmayis Canım oğlum,iyi ki beni seçtin 🩵 Kayıtlı Üye 30 Mart 2022 7.066 4.694 123 15 Aralık 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi Damlacik #2 Damlacik .!.: Arkadaşlar aşılama sonrası kan tahlilim 605 çıktı çok şükür kaç haftalık olduğunu anlayamadım bilgisi olan yardımcı olursa çok sevinirim Genişletmek için tıkla... Beta değeri ile hesaplamak zor çünkü kişiden kişiye değişir ama son adet tarihinizi söyleyin hesaplayalım son adetinizin ilk günü
Damlacik .!.: Arkadaşlar aşılama sonrası kan tahlilim 605 çıktı çok şükür kaç haftalık olduğunu anlayamadım bilgisi olan yardımcı olursa çok sevinirim Genişletmek için tıkla... Beta değeri ile hesaplamak zor çünkü kişiden kişiye değişir ama son adet tarihinizi söyleyin hesaplayalım son adetinizin ilk günü
D Damlacik Aktif Üye Kayıtlı Üye 10 Temmuz 2023 211 52 28 32 15 Aralık 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi Damlacik #3 onbirmayis .!.: Beta değeri ile hesaplamak zor çünkü kişiden kişiye değişir ama son adet tarihinizi söyleyin hesaplayalım son adetinizin ilk günü Genişletmek için tıkla... 18 kasım
onbirmayis .!.: Beta değeri ile hesaplamak zor çünkü kişiden kişiye değişir ama son adet tarihinizi söyleyin hesaplayalım son adetinizin ilk günü Genişletmek için tıkla... 18 kasım
onbirmayis Canım oğlum,iyi ki beni seçtin 🩵 Kayıtlı Üye 30 Mart 2022 7.066 4.694 123 15 Aralık 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi Damlacik #4 Damlacik .!.: 18 kasım Genişletmek için tıkla... Tam 4 haftalık hamilesiniz zaten hamilelik takvimi indirirseniz telefona,orada da hesaplama yapar
Damlacik .!.: 18 kasım Genişletmek için tıkla... Tam 4 haftalık hamilesiniz zaten hamilelik takvimi indirirseniz telefona,orada da hesaplama yapar
D Damlacik Aktif Üye Kayıtlı Üye 10 Temmuz 2023 211 52 28 32 15 Aralık 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi Damlacik #5 onbirmayis .!.: Tam 4 haftalık hamilesiniz zaten hamilelik takvimi indirirseniz telefona,orada da hesaplama yapar Genişletmek için tıkla... Çok teşekkür ederim
onbirmayis .!.: Tam 4 haftalık hamilesiniz zaten hamilelik takvimi indirirseniz telefona,orada da hesaplama yapar Genişletmek için tıkla... Çok teşekkür ederim
onbirmayis Canım oğlum,iyi ki beni seçtin 🩵 Kayıtlı Üye 30 Mart 2022 7.066 4.694 123 15 Aralık 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi Damlacik #6 Damlacik .!.: Çok teşekkür ederim Genişletmek için tıkla... Rica ederim sağlıkla gelsin inşaAllah