Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hamilesin demek canım hayırlı olsunKızlar merhaba daha yeniyim fikrinize ihtiyacım var lütfen yardımcı olun bugün test yaptım çitf çizgi gördüm sonra kanda baktım 141 çıktı sizce bu ne demek uzun zamandır istiyordum ama olmayınca artık kafama takmadım çitf çizgiyi görünce şaşırdım beklemiyordum değişik bir duygu bıraz uzattım kusura bakmayın![]()
Teşekkür ederim canım başladımHamilesin demek canım hayırlı olsunfolik asit başla ağır iş yapma sağlıklı beslen
Bugün yaptım 356 çıktı sizce düşük mü daha yüksek mi olması lazımBugün yaptıysanız Pazartesi tekrar verin iki katına çıkmış olması gerekir . Çok sevindim adınıza
Bugün kan verdim 356 çıktı düşük mü acabaDoktora gitmeden önce acilde ya da sağlık ocağında kan ver bence canım. Artışa göre hesap yapıp 3000 den sonra gidersen anca görünür kese. Erkenden gitsen de senden tahlil ister ultrasona bakamaz. Folik asite başla sadece bi an önce. Haftaya Pazartesi falan anca görünür düzenli artarsa. Ben öyle yapmıştım.
Teşekkür ederim İçim rahatladı yarın doktora gideyim dedim erken mi olurçok güzel artmış. hayırlı olsun saglıkla devam etsin inşallah. haftaya pazartesi gidersenizdeğerlev görebilirsiniz bu değerle
Güzel artmış. Sağlıkla devam etsin inşaallahBugün kan verdim 356 çıktı düşük mü acaba
Hayırlı olsun sanırım 3 haftalık kadar hamilesinizBugün yaptım 356 çıktı sizce düşük mü daha yüksek mi olması lazım
keseyi göremez ama rahim duvarı kalınlaşmış mı ona bakar sabredebilirseniz haftaya gidinTeşekkür ederim İçim rahatladı yarın doktora gideyim dedim erken mi olur
Teşekkür ederimHayırlı olsun sanırım 3 haftalık kadar hamilesiniz![]()
Teşekkür ederim sağolun darısı tüm çocuk isteyenlerekeseyi göremez ama rahim duvarı kalınlaşmış mı ona bakar sabredebilirseniz haftaya gidin
Haftaya giderseniz daha net bir şey duyarsınız ama özele gideceksiniz Ya da kliniğe zaten 10 gün kontrol süresi şimdiden de gidebilirsiniz.Teşekkür ederimdoktora gitmek için erken mi
Teşekkür ederim bide 2 gündür kasıklarım çok ağrıyor belimdeHaftaya giderseniz daha net bir şey duyarsınız ama özele gideceksiniz Ya da kliniğe zaten 10 gün kontrol süresi şimdiden de gidebilirsiniz.
Normal ilk 2 ay adet olacakmış gibi ağrı oluyorTeşekkür ederim bide 2 gündür kasıklarım çok ağrıyor belimde
Anladım teşekkürlerNormal ilk 2 ay adet olacakmış gibi ağrı oluyor