Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım panik yapma ,interneti çok kurcalama çünkü karşına insanı panik yaptıracak şeyler çıkıyor. Çoğul gebelik olma ihtimali de var. Benimde yüksekti ama bi sıkıntı yok çok şükürArkadaşlar dün hamile olduğumu öğrendim beta değeri 5514.30 çıktı bugün bir daha yaptırdım 8644 olmuş. Çok endişeliyim ben. Bu anormal bir artış değil mi 4 hafta 6 günlük hamilelik için. Doktora da pazartesi günü gidebilicem. Bir fikri olan varsa yazsin lütfen
Arkadaşlar dün hamile olduğumu öğrendim beta değeri 5514.30 çıktı bugün bir daha yaptırdım 8644 olmuş. Çok endişeliyim ben. Bu anormal bir artış değil mi 4 hafta 6 günlük hamilelik için. Doktora da pazartesi günü gidebilicem. Bir fikri olan varsa yazsin lütfen
panik yapma arkadasım ikiz olabilir ilki baya yüksek ve dış gebelik ihtimalin düşüyor... 6000 lerde kese görünüyo tekrar isteyebilir doktor beta testi yeniden bakar artısına umarım saglıkla hamileliğini gecirirsin :)
çook güzel bi haber canım gözün aydın tek yumurta ikizi falan mı acaba insaAllah hayırlısıyla güzel haberlerini beklioruzz :)Bugün gittim doktora ama ikiz falan demedi bir tane kese varmış fakat içinde iki bebek olabilirmiş 2 hafta sonra netlesir dedi. 2 hafta sonra nasip olursa hem kalp atışını hem kendini gorebilecekmisiz:)
Hanımlar Merhaba araniza yeni katıldım cumartesi adetim 3 gun gecti betahcg 517.32 cikti kese görülmedi Leke tarzinda kanamam oldu çok korkuyorum. Pazar günü betahcg tekrardan yaptim 810.30 çıkti ama cok fazla bel ağrısı ve kasik ağrısı var doktor hic bir sey demiyor hamileyim diyorum hamile değilsin diyor çarşamba belli olur diyor. Kanamam icin rapor bile vermedi çalışıyorum ben kendim saglik ocağından rapor aldim yardimci olun nolur icinde bulunduğum durum nedir hamileyim 4 yildir bekliyorum
Sağlıklı gebelik geçiriyorsan artış normal olabilir.ve saat farkıda önemli 24 saati aşarsa normal bi değer.ve canını sıkma.iyi düşün dua et şükret.ilk öğrendiğin günler olmayanlara da nasip et de.ben duyar duymaz hamile olduğumu isim vererek dua ettim gönülden isteyen herkese versin diye dua ettim.
Panik yapma bebiş şimdiden etkileniyor.
Arkadaşlar benim adetimden 2 gün sonra beta 602.4 çıktı ertesi gün 681.8 çıktı iki sonra tekrar yaptım 1606 çıktı bu normal mi alttan bakıldı kese gözükmedi sonra ultrasona girdim gene göstermedi sizce bir sıkıntı olabilirmi dış gebelik falan değildir demi üzüntüden kendimi heba ettim ya kafayı yicem düşünmekten artık
[/QUOT
ben de daha yeniyim ama değerlerin artması iyi diye biliyorum dış gebelikte böyle bir durum olmuyormus inşallah sıkıntılı bir durum yoktur canım Rabbim hayirlisini nasip etsin insallah