Bebek yoksa yani kimyasal gebelik ise eğer zaten vucut atar değerleriniz düşer. Sizin içinizde acaba hala bebek olabilr düşüncesi mi var.en son yaptırdıgınız testin üzerinden 2 gün geçsin tekrar testlerinizi tekrarlatın Allahın takdırı hiç belli olmazMerhaba bende tüp bebek yaptım 3 hafta önce hamile olduğumu öğrendim fakat cumartesi kahve pembe lekelenmeme başladı kan verdim pazar günü en son kan sonucum 246 idi 89 a düştü doktorum ilaçları bırak dedi ama ne ağrım ne yoğun kanama var dedim ısrarla dinlemedi diğer gün tekrar verdim ve kan sonucum 179 a çıktı doktor bu önemli değil bebek yok dedi ama hala lekelenme var ve kanama yok dedim kadın doğuma gittim oda rahim içini kanama yok dedi ve rahim duvarin kalın dedi doktor sürekli umutsuz konuştu bende umursamadım ama içimde hep bir acaba var sizce ne yapmaliyim
Evet bu gün tekrarlicam ve iki tane transfer yapıldı acaba biri düştü diğeri mi tutunmaya çalıştı dedim doktor imkansız böyle bı şey dedi ama o kadar emek verdiğim için içimden hep bir umut oluyor insanın
Konunuzu okuyunca benim de aklima direkt bu ihtimal geldi açıkçası iki tane mi transfer edildi diye soracaktım. Testi tekrarladınız mı?Evet bu gün tekrarlicam ve iki tane transfer yapıldı acaba biri düştü diğeri mi tutunmaya çalıştı dedim doktor imkansız böyle bı şey dedi ama o kadar emek verdiğim için içimden hep bir umut oluyor insanın
Bu niye mantıksız olsun ki ? Burada da okumustum bu şekilde tek gebeliği yükselenler vardı .Evet bu gün tekrarlicam ve iki tane transfer yapıldı acaba biri düştü diğeri mi tutunmaya çalıştı dedim doktor imkansız böyle bı şey dedi ama o kadar emek verdiğim için içimden hep bir umut oluyor insanın
2 tane transfer edildi ama ilk verdiğim sıralar tek gebelik gibi dediler bakalım bu gün tekrarlicam umudum hiç yok ama Allah'ın mucizesi bitmezKonunuzu okuyunca benim de aklima direkt bu ihtimal geldi açıkçası iki tane mi transfer edildi diye soracaktım. Testi tekrarladınız mı?
Valla işte bende tamamen umutsuzluğa kapıldım kalktım sinirlendim temizlik yaptım ilaçları bıraktım umudum kalmadı yaniBu niye mantıksız olsun ki ? Burada da okumustum bu şekilde tek gebeliği yükselenler vardı .
Siz yine de testinizi tekrarlayın benceValla işte bende tamamen umutsuzluğa kapıldım kalktım sinirlendim temizlik yaptım ilaçları bıraktım umudum kalmadı yani
Testi tekrarlayınız mi sonuç nedir ? Ben doktora pek güvenemedim açıkçası biri hala duruyor gibi geldi bana kuzenimde aynısını yaşadı çünkü eğer doktoru dinleseydi diğer bebeğimde kaybedebilirdi doktoru dinlemedi değiştirdi başka doktorla devam etti bebeği kucağında oda iki transfer olmuştu biri gitti biri kaldıValla işte bende tamamen umutsuzluğa kapıldım kalktım sinirlendim temizlik yaptım ilaçları bıraktım umudum kalmadı yani
Hakkınızda hayırlısı neyse o olsun inşallahMalesef benimki yok 120 ye düşmüş kan değerim
Allah bağışlasın ne güzel bir tane yavrunuz varmış zaten. Kısmetse ve acagı varsa kendiliginden de olur zaten merak etmeyin. 3 adet dondurulmuş embriyo mükemmel bir sayı bence. Psikolojik olarak kendinize biraz süre tanıyın kendjnizi toparlayıp olmadı tekrardan başlarsınız denemeye. Netice de bir kez olmuş neden ikinciye olmasın, umutsuzluğa kapılmanız için bir sebep yok inanın.Bı kızım var dört yaşında bir tane daha olsun dedim ilk Mart ayında yaptım düşük oldu şimdi böyle dış gebelik 3 tane daha dondurulmuş emriyom var ama iki umutsuzluktan sonra vazgeçtim
Evet öyle tabi ama bu iki deneme neden düşükle sonuçlandı o beni çok yıprattıAllah bağışlasın ne güzel bir tane yavrunuz varmış zaten. Kısmetse ve acagı varsa kendiliginden de olur zaten merak etmeyin. 3 adet dondurulmuş embriyo mükemmel bir sayı bence. Psikolojik olarak kendinize biraz süre tanıyın kendjnizi toparlayıp olmadı tekrardan başlarsınız denemeye. Netice de bir kez olmuş neden ikinciye olmasın, umutsuzluğa kapılmanız için bir sebep yok inanın.
Hsg cekilmiş miydiniz? Belki rahimde miyom perde vs bir şey oluşmuştur. Belki de embriyolar kalitesizdi bilemeyiz ki. Konulan embriyolar a kalite olsa bile bu durum o embriyonun sağlıklı oldugunu göstermiyor malesef. Saglıksız olanı da vücut istemeyip atabiliyor. Tüp bebekle oluşan embriyolar içinde kromozom bozukluluğu olan da çok oluyor malesef. Misal insanlar 5 adet embriyosunun inceletmek için pgtye yolluyorlar ama yalnizca 2 si saglikli olarak geri geliyor gibi. Tüp bebekle konulan pgtsiz embriyonun saglikli olup tutunma ihtimalinde şans faktörü de çok etkiliyor bu açıdan bakıldığında.Evet öyle tabi ama bu iki deneme neden düşükle sonuçlandı o beni çok yıprattı
Valla sağlıklı denildi bana bende de herhangi bir sorun yok zaten sorun eşimde olduğu için tüp bebek yapılıyor ama pazartesi kan testini tekrarladiktan sonra iyi bir kadın doğuma gideceğimHsg cekilmiş miydiniz? Belki rahimde miyom perde vs bir şey oluşmuştur. Belki de embriyolar kalitesizdi bilemeyiz ki. Konulan embriyolar a kalite olsa bile bu durum o embriyonun sağlıklı oldugunu göstermiyor malesef. Saglıksız olanı da vücut istemeyip atabiliyor. Tüp bebekle oluşan embriyolar içinde kromozom bozukluluğu olan da çok oluyor malesef. Misal insanlar 5 adet embriyosunun inceletmek için pgtye yolluyorlar ama yalnizca 2 si saglikli olarak geri geliyor gibi. Tüp bebekle konulan pgtsiz embriyonun saglikli olup tutunma ihtimalinde şans faktörü de çok etkiliyor bu açıdan bakıldığında.
Kaliteli demislerdir saglikli diyebilmeleri için embriyoların pgt'ye gönderilip ayriyetten incelenmesi gerekiyor onun için de adet fiyatına 300 dolar isteniyor. Bu arada siz dış gebelik demişsiniz ama burdaki anlattığınız düşük kimyasal oluyor diğer gebeliginiz mi dış gebelikle sonuçlanmıştı?Valla sağlıklı denildi bana bende de herhangi bir sorun yok zaten sorun eşimde olduğu için tüp bebek yapılıyor ama pazartesi kan testini tekrarladiktan sonra iyi bir kadın doğuma gideceğim
Hayır diğer gebeliğim kese göründü iki gün sonra kalp atışını duyacaktim bı anda kanama başladı buna doktorum dış gebelik dedi kimyasal olsa değer çok düşmesi gerekirdi dedi ama benim anlamadığım bende hiç ağrı yok ve kanama çok az oluyor her gün bı günlük pedi dolduracak kadar oda siyah renkte geliyorKaliteli demislerdir saglikli diyebilmeleri için embriyoların pgt'ye gönderilip ayriyetten incelenmesi gerekiyor onun için de adet fiyatına 300 dolar isteniyor. Bu arada siz dış gebelik demişsiniz ama burdaki anlattığınız düşük kimyasal oluyor diğer gebeliginiz mi dış gebelikle sonuçlanmıştı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?