Beta değeri düşüp yükselen var mı?

Aynı hastanede vermediyseniz testi rakamlar ondan farklı olabilir mümkün olduğunca aynı hastanede vermek gerekiyormuş her laboratuvarın referans değeri farklı oluyormuş kadın doğum doktoru bana o şekilde demişti hakkında en hayırlısı olsun inşallah canım

Hep aynı hastanede verdim ben de bu yüzden canım, çok teşekkür ederim yarın artık durum netleşicek sanırım

Kese yine görülemedi ne rahimde ne tüplerde bugün kan testi 2584 çıktı. rahim kalınlığı 16 olmuş. Çarşamba testi tekrarlayalım dedi. Sağlıksız gebelik dedi evet ama hala netleşmedi kese ortada yok

Bu değerde kese görünmeliydi artık. Doktorunuz bir açıklık getirebildi mi bu duruma sağlıksın gebelik dışında

Bugün tekrar kan vermeye gidiyorum canım değer periyodik olarak %60 oranında artıyor hep. Bugün de değere bakar ona göre karar verir sanırım. Hala kese yok
Acaba başka doktora mi gitsen kese görmek icin cihazlarda fark ediyor hep

Kese yine yok hastanedeyken ağrılı kanamam başladı yatış verdiler kontrol altındayım şuan laporoskobi olma ihtimalim var
İnşallah görünür canım yaaa Allah yardımcın olsun çok zor Allah'ım bir mucize versin

Metotreksat iğne vuruldum. Çok şükür ki ameliyata gerek kalmadı. Şimdi kontrol altındayım çok teşekkür ederim
Çok geçmiş olsun . Sizin sonucunuz bari keşke olumlu olsaydı. Umarım en kısa sürede sağlıklı hamilelikleriniz olur

Çok geçmiş olsun . Sizin sonucunuz bari keşke olumlu olsaydı. Umarım en kısa sürede sağlıklı hamilelikleriniz olur
Her şey Allahtan biz sabırla tevekkülle ona sarılacağız hayırlısını dileyip. O’na dayandıktan sonra en doğrusunu en hayırlısını verir inşallah. Dün doğumhanedeyken doğum yapan kadının bebeği ölü doğdu. Bebeği morga indirdiler. Kendime üzülmeme utandım. Allah o kadıncağıza sabır versin. Beterin beteri var o yüzden her zaman hayırlısını istemek lazım rabbim imtihanımızı kolay eylesin

Tüpteymiş canım malesef. İğne vurdular az önce
Çok çok geçmiş olsun canım Allah büyük sakın üzülme insallah en kısa ve hayırlı zamanda bizde bebeğimiz olur Allah hayırlı bı şekilde versin

Amin amino kadıncağıza da Allah ayrıca sabırlar versin

`