Beta değeri düzensiz artanlar ?

ebrsngl

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Haziran 2020
38
8
36
29
Kızlar 5+0 haftalık hamileyim ilk hamile olduğumu 6157 beta değeriyle öğrendim ve aynı gün keseyi gördük kese gayet normal dedi doktor ama ben beta değeri verdiğimde değerler düzgün ilerlemedi bu şekilde olup sağlıklı hamilelik yaşayanlar varmı?
Değerlerim pazartesi 6157 salı sabah 7278 akşamı 6879 ve perşembe 9457 çıktı lütfen başına gelen varsa yorum yaparmısınız

İki gün üst üste kan vermişsiniz o yüzden değer normal aslında. Önerilen 2 gün ara ile değerin en az iki katı artması. Birde aynı hastanede mi verdiniz ? Kese görüldüyse değeri kafaya takmayin bence. Kese görüldükten sonra önemli olan bebeğin görünüp görünmemesi. Ben sadece 2 kere kan verdim 2 gün ara ile bir daha da beta değerine bakmadım. Sağlıkla ilerlesin inşallah hamileliğiniz

Evet aynı hastanede verdim ama dediğiniz gibi nerdeyse hergün verdim kan şükür keseyi gördük inşallah bebeğide ve kalp atışlarınıda görürüz sizin ne durumda şu an hamileliğiniz devammı ediyor yoksa doğum yaptınızmı

Devam ediyor çok şükür. Bence sizde artık kan vermeyin bebeğin kalp atışlarını duymayı bekleyin. İnşallah herşey yolundadır içinizi ferah tutun

Devam ediyor çok şükür. Bence sizde artık kan vermeyin bebeğin kalp atışlarını duymayı bekleyin. İnşallah herşey yolundadır içinizi ferah tutun
Sizde hayırlısıyla kucağınıza alın inşallah evet kan vermicem artık 7.haftada doktora gidicem direk kalp atışı için ve inşallah güzel sonuçlar alırım

Sizde hayırlısıyla kucağınıza alın inşallah evet kan vermicem artık 7.haftada doktora gidicem direk kalp atışı için ve inşallah güzel sonuçlar alırım
Amin teşekkür ederim. İnşallah sizde hayırlısıyla o minik kalbin sesini duyup vakti gelince de kucağınıza sağlıkla sıhhatle alırsınız

Kese oluştuktan sonra ne zaman bebek olduğu görünür acaba kaçıncı haftada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…