Beta değeri hakkında

Beyzasss0411

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
4 Haziran 2024
41
17
3
23
Merhaba dün test yapmıştım 3 ünde de pozitif çıkmıştı gece acile gidelim dedik ve doktor henüz kese oluşmadığını kana bakılacağını söyledi, kan değerlerimde beta 33.70 çıktı yani çok düşük dedi kimyasal gebelik olabilir dedi daha önce yaşayan veya betası yükselen bu durumdan sonra kesin hamilelik çıkan var mı aramızda?

2 günde bir kan verip değer artışını takip etmeniz gerekir. erken dönemde düsük çıkması normal zaten. kesin kimyasal olacak diye bi durum yok. değeriniz 2500-3000 olduğunda ultrasonda görünecektir

2 günde bir kan verip değer artışını takip etmeniz gerekir. erken dönemde düsük çıkması normal zaten. kesin kimyasal olacak diye bi durum yok. değeriniz 2500-3000 olduğunda ultrasonda görünecektir
Umarım hayırlısı olur ama sancım çok var ve doktor bir hafta bekle dedi acaba ben yeniden kan versem mi bilmiyorum

Umarım hayırlısı olur ama sancım çok var ve doktor bir hafta bekle dedi acaba ben yeniden kan versem mi bilmiyorum
benim de sancım 1 hafta devam etti ya. doktorum hafif sancıların ilk 8 hafta normal olduğunu söylemisti. içiniz rahat etsin istiyorsanız kan verip artışı takip edebilirsiniz ama dediğim gibi bu kadar düsük değerden takip etmek insanı biraz yoruyor ben 3 kez kan verdim ve o bile çok gerdi beni. sonuclar çıkana kadar çok stres yaptım. en son doktorum artık yapmana gerek yok dedi de rahatladım psikolojik olarak

Yani sonucum düşük diye illa kimyasal gebelik olup düşük yapacağım diye bir kaide yok değil mi çünkü dün geceden beri moralim ciddi anlamda sıfıra indi dün baya heveslenmiştim gece hastaneye gidene kadar..

hayır asla yok. burda 10-15le öğrenip sağlıklı ilerleyenler var. benim arkadasim 37 ile öğrendi ve sağlıklı ilerledi. siz gebeliği erken öğrendiniz sadece. yani bir zamanlar herkesin değeri düsüktü bu bir günde 1000 olan bir sey değil ki. sıkmayın canınızı. düsük değerde kimyasal gebelik ihtimali evet var ama ihtimal var kimse kesin diyemez yani

Merhaba tekrardan sonucunuz nasıl çıktı umarım gebeliğinizde bi problem yoktur

ben 3 gün gecikmeden sonra test yaptım pozitif çıktı fazla erken değil mi
Benimde 2 gün gecikti kan verdim 61 çıktı 2 gün bekledim yine verdim 232 çıktı geçen hafta keseyi gördüm bugünde kontrolüm var bakalım nasip işi inşallah rabbim sağlıklı şekilde nasip eder. Herkesin beta değeri bence kendine özgü önemli olan artışı. Benim İlk gebeliğim kimyasaldı üzülmüştüm ama sonra gebe kalabildiğim için sevindim yani olumsuz bi durum olursa çokta üzülmeyin ardı gelir inşallah farketmeden kimyasal yaşayan çok kadın var.

Tekrar merhaba benim cuma kontrolüm var diye doktorum gerek yok kan vermene cuma sabahı yanıma gelirsin demişti fakat bugün akşam üzeri kahverengi ve bazen açık renk pembemsi hafif kanama gördüm sizce kimyasal olup düşük müdür yarın doktora gidicem zaten ama kendimi çok kötü hissettim

Kaç gün geçtikten sonra yaptınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…