- 4 Haziran 2024
- 41
- 17
- 3
- 23
- Konu Sahibi Beyzasss0411
-
reglim 3 gün gecikmiştiKaç gün geçtikten sonra yaptınız
Normalde daha yüksek olabilirdi evet ama genellikle geç döllenmelerde bu şekilde oluyor diye biliyorum sağlıklı bi şekilde kucağına alırsın inşallah belirtiler neydi pekireglim 3 gün gecikmişti
Beta verip takip etseydin keşke bol su iç uzan kimyasalı kimse engelleyemez kanamalar yerleşme kanaması olabilir kimyasal adet olmak gibi bişey zaten aşırı kanama sancı oluyor . Dr larda keseyi görmeden pek bişey yapmıyorlar istersen bi kadın doğum acile gözük.Tekrar merhaba benim cuma kontrolüm var diye doktorum gerek yok kan vermene cuma sabahı yanıma gelirsin demişti fakat bugün akşam üzeri kahverengi ve bazen açık renk pembemsi hafif kanama gördüm sizce kimyasal olup düşük müdür yarın doktora gidicem zaten ama kendimi çok kötü hissettim
Sizde gebe sinizMERHABALAR ARKADASLAR BENİM DE DEGERİM 10.9 CİKTİ ADETİM 5GUN GECİKTİ SİZCE NEDİR
MerhabaMERHABALAR ARKADASLAR BENİM DE DEGERİM 10.9 CİKTİ ADETİM 5GUN GECİKTİ SİZCE NEDİR
İnşallah seninde olur ama umitlenmek istemiyorum korkuyorum 2 senedir tedavi görüyordum cunku kendimi bu yüzden umitlendiemek istemiyorumSizde gebe sinizhayırlı olsun değeri 2 güne bir kan verip yükselip yükselmediğine bakın son adet tarihinizden itibaren 6 hafta gibi bi zamandada doktora kontrole gidin inşallah sağlıklı bir gebeliktir . Ne olur banada dua edin nasip etsin Rabbim
Canim ben idrar tahlili yaptım evde çıkmadı belirti olarak 5 gün gecikti adet olacak gibi ağrı giriyor belim ağrıyor birde aşırı derece bana ter basıyor ilk defa bu kadar terledigimi biliyorumMerhaba
Bende gecikmenin 3. Günündeyim test yapmadım bugün acaba belirtiniz varmıydı
Benimde adet ağrısı gelip gidiyo ha oldum ha olucam diyorum daha olmadımCanim ben idrar tahlili yaptım evde çıkmadı belirti olarak 5 gün gecikti adet olacak gibi ağrı giriyor belim ağrıyor birde aşırı derece bana ter basıyor ilk defa bu kadar terledigimi biliyorum
Zaten bende de şiddetli ağrı yok bir anda giriyor ve çıkıyor agriBenimde adet ağrısı gelip gidiyo ha oldum ha olucam diyorum daha olmadım
Benimde dün belim ağrımaya başladı dün şiddetliydi ama bugün hafif
Hayırlı olsun alah kucağınıza almayı nasip etsinZaten bende de şiddetli ağrı yok bir anda giriyor ve çıkıyor agri
Amin inşallah ama daha kesin birşey yokHayırlı olsun alah kucağınıza almayı nasip etsin
Olsım kötü düşünmeyin sağlıkla ilerlerAmin inşallah ama daha kesin birşey yok
Kimyasal gebelik yaşamışım kan değerim 3,6 düştüOlsım kötü düşünmeyin sağlıkla ilerler
Çok üzüldümKimyasal gebelik yaşamışım kan değerim 3,6 düştü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?