Beta değeri hakkında

Beta verip takip etseydin keşke bol su iç uzan kimyasalı kimse engelleyemez kanamalar yerleşme kanaması olabilir kimyasal adet olmak gibi bişey zaten aşırı kanama sancı oluyor . Dr larda keseyi görmeden pek bişey yapmıyorlar istersen bi kadın doğum acile gözük.

MERHABALAR ARKADASLAR BENİM DE DEGERİM 10.9 CİKTİ ADETİM 5GUN GECİKTİ SİZCE NEDİR
Sizde gebe siniz hayırlı olsun değeri 2 güne bir kan verip yükselip yükselmediğine bakın son adet tarihinizden itibaren 6 hafta gibi bi zamandada doktora kontrole gidin inşallah sağlıklı bir gebeliktir . Ne olur banada dua edin nasip etsin Rabbim

İnşallah seninde olur ama umitlenmek istemiyorum korkuyorum 2 senedir tedavi görüyordum cunku kendimi bu yüzden umitlendiemek istemiyorum

Merhaba
Bende gecikmenin 3. Günündeyim test yapmadım bugün acaba belirtiniz varmıydı
Canim ben idrar tahlili yaptım evde çıkmadı belirti olarak 5 gün gecikti adet olacak gibi ağrı giriyor belim ağrıyor birde aşırı derece bana ter basıyor ilk defa bu kadar terledigimi biliyorum

Canim ben idrar tahlili yaptım evde çıkmadı belirti olarak 5 gün gecikti adet olacak gibi ağrı giriyor belim ağrıyor birde aşırı derece bana ter basıyor ilk defa bu kadar terledigimi biliyorum
Benimde adet ağrısı gelip gidiyo ha oldum ha olucam diyorum daha olmadım
Benimde dün belim ağrımaya başladı dün şiddetliydi ama bugün hafif

Benim bat a 2 gün kala 14.1 çıktı 48 saat sonra farklı hastanede baktırdım 16.8 geldi .. moralim çok bozuk ilki kimyasal olmuştu..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…