Beta değeri ilkine göre yüksek

sinoskiz

Üye
Kayıtlı Üye
16 Şubat 2025
107
27
13
30
Kızlar selamm ilk gebeliğim kürtajla sonlanmıştı ve öğrendiğimde adetim 10 gün gecikmişti beta değerim 680 deydi şimdi yine 10 gün geçti beta değerim 4873 ben anlamadım niye bu kadar fark ediyor bilen bir aydınlatabilir mii beni

Korundunuz mu ?

Kızlar selamm ilk gebeliğim kürtajla sonlanmıştı ve öğrendiğimde adetim 10 gün gecikmişti beta değerim 680 deydi şimdi yine 10 gün geçti beta değerim 4873 ben anlamadım niye bu kadar fark ediyor bilen bir aydınlatabilir mii beni
Ay değerin harikaaaaa 🥰🥰🥰 ilk gebeliğin ortalama yumurtlama gününde olmuş ve tutmuştur bu gebeliğin ise Reglden sonraki ilk zamanlardan birinde yumurtlama görmüş ve tutmuş olabilir canım.
Yüksek ihtimalle de öyle olmuştur ❤️ hiç kafanı kurcalama değerin çok güzel sağlıkla kucağına al inşallah 🌸

Ay değerin harikaaaaa 🥰🥰🥰 ilk gebeliğin ortalama yumurtlama gününde olmuş ve tutmuştur bu gebeliğin ise Reglden sonraki ilk zamanlardan birinde yumurtlama görmüş ve tutmuş olabilir canım.
Yüksek ihtimalle de öyle olmuştur ❤️ hiç kafanı kurcalama değerin çok güzel sağlıkla kucağına al inşallah 🌸
Teşekkür ederim inşallahhh ilkinde kürtaj yaşadığım için çok tedirginim kadın doğuma gitmemek için direniyorum resmen 🙁🙁🙁🙁

Hayır korunmadım hamileyim şuanda sadece beta değerim ilk hamileliğe göre çok yüksek onu anlamadım
İlki zaten sağlıksızmış 10 gün gecikmede 680 az bu değeriniz daha yolunda duruyor. Kontrole gittiğinizde kese görünür.

İlki de aslında kese düzgündü normal ilerliyordu ama kalp atışı duyamadık 9.haftasında kürtaj oldum
10 gün gecikme
İlki zaten sağlıksızmış 10 gün gecikmede 680 az bu değeriniz daha yolunda duruyor. Kontrole gittiğinizde kese görünür.
10 gün gecikme 680 az olamaz 2 günde 1 2 katı arttığını düşünürsek.
Yumurtlama tarihini bilmeden bunu söylemek hiç doğru olmaz zaten :)
Yumurtlamayı 15-20 günde gördüğünü ve 5-6 gün döllenme sürecinin olduğunu varsayarsak 680 beta gayet normal.
Şuan ki değer de ise erken döllenme mevcut bu değere göre.

10 gün gecikme

10 gün gecikme 680 az olamaz 2 günde 1 2 katı arttığını düşünürsek.
Yumurtlama tarihini bilmeden bunu söylemek hiç doğru olmaz zaten :)
Yumurtlamayı 15-20 günde gördüğünü ve 5-6 gün döllenme sürecinin olduğunu varsayarsak 680 beta gayet normal.
Şuan ki değer de ise erken döllenme mevcut bu değere göre.
Anladımm , teşekkür ederim ☺️

Olabilir değeriniz güzel artmış bu problem değil aksine iyi bir şey benim 5 haftalıkken 6400 çıkmıştı normal yani canım sağlıkla kucakla inşallah ❤️

Back
X