Beta değeri sağlıksız gebelik

geliff93

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
22 Eylül 2022
11
3
1
31
Merhaba kızlar banada yardımcı olur musunuz hamileyim ilk değerim 13.09 da 848.20 sonra 15.09 1377 17.09 da 2270 sonra 18 Eylül 3007 20 Eylül 4491 ilk dış gebelik dendi sonrada sağlıksız gebelik dendi şimdi yarın tekrardan kan vericem benim gibi olan var mıdır sizce sağlıksız gebelik olabilir mi çok morelim bozuk. :(

Merhaba kızlar banada yardımcı olur musunuz hamileyim ilk değerim 13.09 da 848.20 sonra 15.09 1377 17.09 da 2270 sonra 18 Eylül 3007 20 Eylül 4491 ilk dış gebelik dendi sonrada sağlıksız gebelik dendi şimdi yarın tekrardan kan vericem benim gibi olan var mıdır sizce sağlıksız gebelik olabilir mi çok morelim bozuk. :KK43:
4000 lere ulastıgında kese gorunmedı mı canm?

13 unden 15 ine yuzde 62 kadar ( normal)
15 ınden 17 sine yuzde yuzde 65 kadar(normal)
17 sinden 18 ine yuzde 32 (normal) 1 gun yani 2 gun olsa o da yuzde 60 ı gecermıs:))
18 ınden 20 sine yuzde 50 artmıs . ama sureklı 2 ye katlasa bhcg mız alır basınıı gıder :) ben bı dolu yazı okudum dr ların paylastıgı. ozellıkle tupbebek drlarını. 48 saatte 2 ye katlayan bı gebelıkte artık 72 saatte 2 ye sonra daha da uzun saatlere gunlere düşüyor. ve baslangıcta yuzde 60 en az artması lazım dıye soyluyolar yanı bence artık keseyı gordugune gore bıraz rahatla :)

Son düzenleme:
Bana da benzer şeyler söylemişlerdi sağlıksız dış gebelik olabilir vs diye ama hiçbir sorun çıkmadı, bence değerleriniz kötü değil yeterince artmış. Zaten belli bir seviyeye ulaştıktan sonra artış hızı yavaşlıyor. Ben devlet hastanesine kontrole gittiğimde olumsuz konuşmuşlardı birkaç gün sonra özele gittim bebek yeni oluşuyordu hatta kalp atışını bile dinletti çok kısa bize doktorumuz. Bence endişelenmeyin kese göründüğüne göre herşey yolundadır

Görüldü ama değerlere bakılarak sağlıksız olabilir dendi dün ilk önce dış gebelik dendi sonrada kese gördü uzman doktor beta HCG tkibi dendi yarın yine kan vericem benim gibi olan var mı :KK43:
kese gorununce malum artısına falan kımse baktırmıyo dr da pek ıstemıyo ya zaten bız de yuzde kac artıyo bılmıyoruz onemsenmıyo. onemlı olan kese kalp:)) guzel haberle don yarın :))

Kese görüldüyse nasıl dış gebelik olabilir ki. Bence doktorunuzu değiştirin hiç mantıklı gelmedi bana, bir hafta sonra inşallah kalp atışlarını duyarsınız. 🙏

Merhaba kızlar banada yardımcı olur musunuz hamileyim ilk değerim 13.09 da 848.20 sonra 15.09 1377 17.09 da 2270 sonra 18 Eylül 3007 20 Eylül 4491 ilk dış gebelik dendi sonrada sağlıksız gebelik dendi şimdi yarın tekrardan kan vericem benim gibi olan var mıdır sizce sağlıksız gebelik olabilir mi çok morelim bozuk. :KK43:
Dış gebelik değilsindir dokturunundeğiş bence dış gebelikle kese oluşmaz yumurtalıkta olmas gayet sağlıklı bir gebelik normal gibi geldi bana

Çok teşekkür ederim kızlar morelim düzeldi Zeynep Kamil devlet hastahanesinde bunlar söylendi dün çok morelim bozuktu mutlaka yazıcam sizlere :)

Görüldü ama değerlere bakılarak sağlıksız olabilir dendi dün ilk önce dış gebelik dendi sonrada kese gördü uzman doktor beta HCG tkibi dendi yarın yine kan vericem benim gibi olan var mı :KK43:
Kese guzuktuyse kan vermen saçma tekrar bence moralini bozma başka bir doktora görünmeni tavsiye ederim sana benim kese gözüktukten sonda doktorun kan istrmedi bidaha zaten başta kese gözükür 1. 2 hafta sonra bebek oluşur.

Kızlar bana ilk önce özelde dış gebelik dediler kese gözükmemişti dünde ilk önce dış gebelik dediler kese tüpte oluşmuş tüpün patlar dediler ameliyata alıyorlardı sonra uzman geldi kese burda ama sağlıksız gebelik olabilir dedi takip edicez dedi benimde ara ara ağrılarım oluyor şuan Zeynep kamil kadın hastalıkları hastahanesinden başka doktor bakmak istemiyor ama benim ne kanamam hiç olmadı.

Hastahanede yatış yaptılar kızlar bana :( sağlıksız gebelik diyorlar kürtaj yapıcaklar galiba bekliyorum şuan :(

Kürtaj yapmadılar tekrar hastahaneden çıkartıp kan tahlili takibi verdiler bu bebek dünyaya gelirse kalp atışları olursa herkese umut olsun diye post açıcam :)
Canim keseyi nerde gorduler ? Yazdiysan ben goremedim kusura bakma rahim icinde degilse eger malesef dis gebelik. Ilginc olarak benim degerim 250 civarlarindayken doktorum sag tupumde minicik keseyi gormustu ultrason fotosu olmasa inanmazdim. Bence bu kullanilan makinelere gore de degisiyor.

Valla şuandada doktordan geliyorum yine kese yok değer 10000 küsür hala dış gebelik diyorlar ben hiç birşey anlamadım :( yine yatış dediler kağıt imzalayıp çıktım. Bir doktor var diyor bir doktor yok diyor bende anlamadım.

Valla şuandada doktordan geliyorum yine kese yok değer 10000 küsür hala dış gebelik diyorlar ben hiç birşey anlamadım :KK43: yine yatış dediler kağıt imzalayıp çıktım. Bir doktor var diyor bir doktor yok diyor bende anlamadım.
Allah yardımcınız olsun.Dis gebelikte tüplere zararda verebilir umarım bir an önce ne olduğu anlaşılır durumun

Back
X