Beta değeri sağlıksız gebelik

bazı doktorların felaket tellalı olmasından nefret ediyorum 😪😪

Valla şuandada doktordan geliyorum yine kese yok değer 10000 küsür hala dış gebelik diyorlar ben hiç birşey anlamadım :KK43: yine yatış dediler kağıt imzalayıp çıktım. Bir doktor var diyor bir doktor yok diyor bende anlamadım.
10 bine kadar çıkmış ve kese yoksa dış gebelik benimde basimdan geçti once var dediler sonra zar zor tespit ettiler dikkat et bu degerlerde dis gebelik patlarsa tuplere zarar verebilir

Merhaba mavi kelebek senin değerinde 10000 çıktığında hangi işlem yaptılar tüplerin zarar gördü mü?

Merhaba mavi kelebek senin değerinde 10000 çıktığında hangi işlem yaptılar tüplerin zarar gördü mü?
Hayir benim degerim 4000 bindi ben kuretaj ve igneyle atlattım cok şükür tuplerimde bir sorun yok acik benim tuplerde değil dis gebelik sag yumurtaliktaydi

Tüplerde patlarsa yumurtalığınızı kaybedersiniz Allah korusun. Bu doktor benim dönüm noktamdır. Bütün soru işaretlerinizi gidericektir

Kızlar bana da bir bakar mısınız regle 4 gün kala idrar testi yaptım hafif silik çift çizgi çıktı 3 gün kala da yaptım yine çift görünce kan testi verdim daha regle 3 gün varken kanda beta hcg 46.6 çıktı sizce iyi mi daha önce kimyasal gebelik geçirdim onu öğrendiğimde reglim 3 gün geçtiği halde 43.4 çıkmıştı Ocak ayında olmuştu 46.6 iyi mi tahlili perşembe günü yaptırdım şuan cumartesi pazartesi tekrar kan vereceğim biri bana anlatsın lütfen doktora gittim kan ver 2 günde bir dedi başka hiçbir şey söylemedi

Kızlar bana da bir bakar mısınız regle 4 gün kala idrar testi yaptım hafif silik çift çizgi çıktı 3 gün kala da yaptım yine çift görünce kan testi verdim daha regle 3 gün varken kanda beta hcg 46.6 çıktı sizce iyi mi daha önce kimyasal gebelik geçirdim onu öğrendiğimde reglim 3 gün geçtiği halde 43.4 çıkmıştı Ocak ayında olmuştu 46.6 iyi mi tahlili perşembe günü yaptırdım şuan cumartesi pazartesi tekrar kan vereceğim biri bana anlatsın lütfen doktora gittim kan ver 2 günde bir dedi başka hiçbir şey söylemedi
Hayirli olsun oncelikle sadece beta degerine bakarak kimse bisey soyleyemez malesef. Artisini takipedip keseyi bebegi gorene kadar yorum yapmak guc

Back
X