Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallahGeç döllenme olabilir. Bir testle yorum yapılmaz. 2 günde bir testi tekrarlayn artışı takip edin. Düzehli artş varsa sorun yoktur.. sağlıkla doğsun bebişniz![]()
Yarın tekrar kan vereceğim ama korkmaya başladım kendi kendime doktor da müjdeyi vereyim ama dikkat et daha yeni tutunamayabilir dedi çok korkuyorumArtışa göre değerlendirme yapabilirsin şuan 70 değil 270 de deseydin artışına bakılması lazım
Senin şimdi bebeğin için stresten uzak durman, bol bol dinlenmen, ayaklarını yüksek şekilde kaldırıp uzanman iyi olurİnşallahCuma tekrar gel dedi doktor inşallah artmıştır çok teşekkür ederim
Canım hiç korkma benim ilk öğrendiğimde değerim 9'du iki gün sonra 70 iki gün sonra 140 çıktı ve başka beta baktırmadım. Doktor 15 gün sonra gel kese için dedin . Ve betayı 140 da bıraktım en son doktorun odasına girene kadar kalpten gidecektim ama girdim beraber keseyi gördük çıktık. Hiç stres yapmaYarın tekrar kan vereceğim ama korkmaya başladım kendi kendime doktor da müjdeyi vereyim ama dikkat et daha yeni tutunamayabilir dedi çok korkuyorum
Maalesef çalışıyorumSenin şimdi bebeğin için stresten uzak durman, bol bol dinlenmen, ayaklarını yüksek şekilde kaldırıp uzanman iyi olur![]()
Çok teşekkürler canım içim rahatladıCanım hiç korkma benim ilk öğrendiğimde değerim 9'du iki gün sonra 70 iki gün sonra 140 çıktı ve başka beta baktırmadım. Doktor 15 gün sonra gel kese için dedin . Ve betayı 140 da bıraktım en son doktorun odasına girene kadar kalpten gidecektim ama girdim beraber keseyi gördük çıktık. Hiç stres yapma
Olsun canım eve geldiğin zaman dinlen bol bol günün acısını çıkartMaalesef çalışıyorum![]()
İnşallah canım çok teşekkürler rahatladım gerçektenOlsun canım eve geldiğin zaman dinlen bol bol günün acısını çıkart![]()
Benim ilk 55.10 Du deger düzenli artarsa herşey yolunda demektirHanımlar bat günü ilk idrarla gebelik testi yaptım fotoğraf ekledim. Sonra aynı gün sağlık ocağında test yaptırdım beta 70 çıktı sizce düşük mü tutunur mu niye bu kadar düşük sizce![]()
İnşallah canımBenim ilk 55.10 Du deger düzenli artarsa herşey yolunda demektir
Geç döllenme olabilirmiş canım ben tekrar verdim 3 gibi çıkacak sonuçlar inşallah hayırlı haberler gelirKızlar nolur yardım edin ya içim içimi yiyor. Ben normal adet günümde test yaptım 2. Çizgi çok silik çıktı. Ertesi gün yani dün gittim kan verdim hgc değerim 19,20 çıktı. Çok düşük değil mi ya? 50 falan görürüm diye bekliyordum. Hayal kırıklığı yaşadım. Yarım lütfen
Teşekkürler canımHayırlı olsun![]()