Beta değeri ve doktorun dedikleri

Benbenmiyim

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
8 Temmuz 2020
334
371
53
30
Kızlar 4 Nisan bat 1 nisanda beta 15le öğrendim 3 Nisan 50 oldu bugün kontrole kadın doğuma gittim. Doktor, gebelik diyemem. 3000leri görmem lazım sağlıklı gebelik diyebilmem için dedi ümitlenme der gibi konuştu ve benden sadece hormon testi istedi. İki katına çıkıyorsa kalça öğrendiğinin önemi yol dur duydum ama bu kadar beni mahvetti. Böyle olup da şuan güzel ilerleyen kalp atışını duyan var mı. Bilmek çok iyi gelecek bana

3binlerde kese gorunme yuksek o sebepten soylemistir 2 gunde bir ayni yerde kan verip 2 kati yukseliyor mu takip edin

İki kanda bi problem var mı peki sizce olması gerektiği gibi iki katı olmamış mı inanılmaz umutsuz konuştu muayene falan da etme ilk gebelik dedim betaları söyledim bunları dedi
3binlerde kese gorunme yuksek o sebepten soylemistir 2 gunde bir ayni yerde kan verip 2 kati yukseliyor mu takip edin

Arkadaşim adete 4 gün kala 8 HCG ile öğrendi sağlıklı devam ediyor. Doktor büyük ihtimalle değer düşük olunca kimyasal gebelikten şüphe etmiştir

Bnmde bat 1 insandı.. Ikı gun once 30 martta 55ti bhcg.. 4 nisanda kontrole gittm ve kan verdim 260 cıktı bhcg.. Bana da aynısını dedı doktor.. Gebelik olustu mu Bı bakalm dedı.. Bekleyip görcez artık kaderrr

Deger henuz cok dusuk kimyasal gebelik olma ihtimaline karsi demistir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…