- 27 Nisan 2022
- 169
- 135
- 33
- 34
- Konu Sahibi banakalangunler
-
Merhaba benimde dun degerim 30 cikmisti doktor saglikli gorunmuyo cok dusuk deger dedi. Reglime 2 gun var. Gecen ay da kimyasal dusuk yasamistim. Sizin son durumunuz nedir acaba degeriniz arttimi? Kac gunde bir regl goruyodunuz?Merhaba kızlar. bugün kan verdim ve beta değerim 28,75 çıktı. adetim 1 gün geçmişti. Hamilelik var mıdır?
Merhaba öncelikle çok üzüldüm kimyasal gebelik için ama hiçbir şey içinizi karartmasın gelecek için çünkü umut her zaman var buna inanarak geçirdim 2 yılımı bu yollarda.. Doktorunuzun yorumu için bir şey demeyeceğim çünkü herkesin yoğurt yiyişi ama sabırla beklemeni tavsiye ederim. bendeki durum ise; 2 gün sonraki yaptırdığım teste 87 çıktı değerim. Doktorum bu cuma günü çağırdı şimdi beklemedeyim. Cuma belli olacak yani her şey ama ben hala regl olmadım. Testi 23.05 tarihinde yaptım 1 gün gecikmem vardı. 25.05 ikinci testimi verdim ve doktorda 03.06 tarihinde kontrol için çağırdı.Merhaba benimde dun degerim 30 cikmisti doktor saglikli gorunmuyo cok dusuk deger dedi. Reglime 2 gun var. Gecen ay da kimyasal dusuk yasamistim. Sizin son durumunuz nedir acaba degeriniz arttimi? Kac gunde bir regl goruyodunuz?
Sağol kuzum cuma kontrolüm var sabırsızlıkla bekliyorum :)Hayırlı olsun, var görünüyor.
Sağlıkla ilerlesin inşallah.
Aynen canım iki gün sonra 87 görüldü cuma kontrolüm var. Sabırsızlıkla keseyi bekliyorum:)Hayırlı olsun var ama daha yeni iki günde bir tekrar kan verin değerinizin 2 katı artması gerekiyor sağlıkla ilerlesin inşallah
Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin insallah. Benim de 1-2 gun gecikme vardı dun gece test yaptim beta 39 çıktı. Adet gecikmesine göre biraz düşük geldi bana. Sizin nasıl oldu, keseyi görebildiniz miMerhaba kızlar. bugün kan verdim ve beta değerim 28,75 çıktı. adetim 1 gün geçmişti. Hamilelik var mıdır?
Hangi gün hamile olduğunuza bağlı belki geç yumurtlama oldu ve geç tuttu bebek, değer önemli değil güzel artması önemliAllah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin insallah. Benim de 1-2 gun gecikme vardı dun gece test yaptim beta 39 çıktı. Adet gecikmesine göre biraz düşük geldi bana. Sizin nasıl oldu, keseyi görebildiniz mi
Aslında yumurtlama testi ile takip etmiştim 19 mayista oldu yumurtlama. Dış gebelik öyküm olduğu icin korkuyorum birazHangi gün hamile olduğunuza bağlı belki geç yumurtlama oldu ve geç tuttu bebek, değer önemli değil güzel artması önemli
Geçmiş olsun, inşallah sağlıklı bir geneliktirAslında yumurtlama testi ile takip etmiştim 19 mayista oldu yumurtlama. Dış gebelik öyküm olduğu icin korkuyorum biraz
Merhaba, ben şimdi daha önceki konularda yorumlarınıza baktım, ikinci defa kimyasal gebelik yaşamışsınız. Arı sütü bal polen propolis yumurta kalitesini cok arttıran bir karışım, tavsiye ederim. Ben bu ay kullanmaya başladım etkisini hissediyorumMerhaba benimde dun degerim 30 cikmisti doktor saglikli gorunmuyo cok dusuk deger dedi. Reglime 2 gun var. Gecen ay da kimyasal dusuk yasamistim. Sizin son durumunuz nedir acaba degeriniz arttimi? Kac gunde bir regl goruyodunuz?
Çok teşekkürler. Tavsiye edebileceğiniz bi marka varmı peki?Merhaba, ben şimdi daha önceki konularda yorumlarınıza baktım, ikinci defa kimyasal gebelik yaşamışsınız. Arı sütü bal polen propolis yumurta kalitesini cok arttıran bir karışım, tavsiye ederim. Ben bu ay kullanmaya başladım etkisini hissediyorum
Siz kendiniz arıcılık yapanlardan temin edebilirsiniz. Hazır almak isterseniz de eğricayir markasının güvenilir olduğu söyleniyor. Prof Saraçoğlu sitesinde de var karışım halindeÇok teşekkürler. Tavsiye edebileceğiniz bi marka varmı peki?
merhaba canım, önemli olan bir gün ara ile yapmıs oldugun testteki artıs. yıne aynı saatlerde kan ver eger iki katına yakın cıkarsa hamılelık var. ben şükürler olsun cuma günü gördüm keseyi:)Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin insallah. Benim de 1-2 gun gecikme vardı dun gece test yaptim beta 39 çıktı. Adet gecikmesine göre biraz düşük geldi bana. Sizin nasıl oldu, keseyi görebildiniz mi
Sağlıkla ilerler insallah, cok sevindim adınızamerhaba canım, önemli olan bir gün ara ile yapmıs oldugun testteki artıs. yıne aynı saatlerde kan ver eger iki katına yakın cıkarsa hamılelık var. ben şükürler olsun cuma günü gördüm keseyi:)
en güzel haberleri alman dileğiyle kuzum darısı başınaEv
Sağlıkla ilerler insallah, cok sevindim adınıza
Allah kucağınıza aldırmayı nasip etsin inşallah. Ben aşılama oldum test zamanımda salı günü kan verdim 10.10 çıktı bugün de tekrardan kan verdim 20.78 çıktı doktor 4 gün sonra tekrardan kan istedi ama kimyasal olabilir mi?en güzel haberleri alman dileğiyle kuzum darısı başına
öncelikle en hayırlı haberi almanı diliyorum. aynı hissiyat keseyi görene kadar bende de vardı. kimyasal mı dış gebelik mi vs. Sana da söyleyecceğim bu olacak keseyi görmen lazım ama kötüyü düşünüpte kendini harap etme doktorum bana bu konuda çok telkinde bulundu. gereksiz stres hormonları dolayısıyla bebegı olumsuz etkiler diye. gerçi bu seferde olumluya kendımızı kaptırmak oluyor oda Allah korusun olumsuz olma durumunda cok üzer. O yüzden ben şunu anladım erkenden farketmemek en güzeli. birkaç gün akışına bırak. En güzel en hayırlı haber gelir umarım.Allah kucağınıza aldırmayı nasip etsin inşallah. Ben aşılama oldum test zamanımda salı günü kan verdim 10.10 çıktı bugün de tekrardan kan verdim 20.78 çıktı doktor 4 gün sonra tekrardan kan istedi ama kimyasal olabilir mi?
Amin Allah razı olsun inşallah pazartesi test yaptıracağım tekrardanöncelikle en hayırlı haberi almanı diliyorum. aynı hissiyat keseyi görene kadar bende de vardı. kimyasal mı dış gebelik mi vs. Sana da söyleyecceğim bu olacak keseyi görmen lazım ama kötüyü düşünüpte kendini harap etme doktorum bana bu konuda çok telkinde bulundu. gereksiz stres hormonları dolayısıyla bebegı olumsuz etkiler diye. gerçi bu seferde olumluya kendımızı kaptırmak oluyor oda Allah korusun olumsuz olma durumunda cok üzer. O yüzden ben şunu anladım erkenden farketmemek en güzeli. birkaç gün akışına bırak. En güzel en hayırlı haber gelir umarım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?