BETA DEĞERİ YARDIM

banakalangunler

Kavuşsak mı bir kış günü😍🐣🌨️
Kayıtlı Üye
27 Nisan 2022
169
135
33
34
Merhaba kızlar. bugün kan verdim ve beta değerim 28,75 çıktı. adetim 1 gün geçmişti. Hamilelik var mıdır?

Hayırlı olsun var ama daha yeni iki günde bir tekrar kan verin değerinizin 2 katı artması gerekiyor sağlıkla ilerlesin inşallah

Merhaba kızlar. bugün kan verdim ve beta değerim 28,75 çıktı. adetim 1 gün geçmişti. Hamilelik var mıdır?
Merhaba benimde dun degerim 30 cikmisti doktor saglikli gorunmuyo cok dusuk deger dedi. Reglime 2 gun var. Gecen ay da kimyasal dusuk yasamistim. Sizin son durumunuz nedir acaba degeriniz arttimi? Kac gunde bir regl goruyodunuz?

Merhaba benimde dun degerim 30 cikmisti doktor saglikli gorunmuyo cok dusuk deger dedi. Reglime 2 gun var. Gecen ay da kimyasal dusuk yasamistim. Sizin son durumunuz nedir acaba degeriniz arttimi? Kac gunde bir regl goruyodunuz?
Merhaba öncelikle çok üzüldüm kimyasal gebelik için ama hiçbir şey içinizi karartmasın gelecek için çünkü umut her zaman var buna inanarak geçirdim 2 yılımı bu yollarda.. Doktorunuzun yorumu için bir şey demeyeceğim çünkü herkesin yoğurt yiyişi ama sabırla beklemeni tavsiye ederim. bendeki durum ise; 2 gün sonraki yaptırdığım teste 87 çıktı değerim. Doktorum bu cuma günü çağırdı şimdi beklemedeyim. Cuma belli olacak yani her şey ama ben hala regl olmadım. Testi 23.05 tarihinde yaptım 1 gün gecikmem vardı. 25.05 ikinci testimi verdim ve doktorda 03.06 tarihinde kontrol için çağırdı.

Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin insallah. Benim de 1-2 gun gecikme vardı dun gece test yaptim beta 39 çıktı. Adet gecikmesine göre biraz düşük geldi bana. Sizin nasıl oldu, keseyi görebildiniz mi

Hangi gün hamile olduğunuza bağlı belki geç yumurtlama oldu ve geç tuttu bebek, değer önemli değil güzel artması önemli

Merhaba, ben şimdi daha önceki konularda yorumlarınıza baktım, ikinci defa kimyasal gebelik yaşamışsınız. Arı sütü bal polen propolis yumurta kalitesini cok arttıran bir karışım, tavsiye ederim. Ben bu ay kullanmaya başladım etkisini hissediyorum

Çok teşekkürler. Tavsiye edebileceğiniz bi marka varmı peki?

merhaba canım, önemli olan bir gün ara ile yapmıs oldugun testteki artıs. yıne aynı saatlerde kan ver eger iki katına yakın cıkarsa hamılelık var. ben şükürler olsun cuma günü gördüm keseyi:)

öncelikle en hayırlı haberi almanı diliyorum. aynı hissiyat keseyi görene kadar bende de vardı. kimyasal mı dış gebelik mi vs. Sana da söyleyecceğim bu olacak keseyi görmen lazım ama kötüyü düşünüpte kendini harap etme doktorum bana bu konuda çok telkinde bulundu. gereksiz stres hormonları dolayısıyla bebegı olumsuz etkiler diye. gerçi bu seferde olumluya kendımızı kaptırmak oluyor oda Allah korusun olumsuz olma durumunda cok üzer. O yüzden ben şunu anladım erkenden farketmemek en güzeli. birkaç gün akışına bırak. En güzel en hayırlı haber gelir umarım.

Amin Allah razı olsun inşallah pazartesi test yaptıracağım tekrardan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…