• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Beta değeri yükselişi lütfen bakar mısınız

Tuzluleblebi

Herkesin sinesinde kendine ağır bir yükü var.
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
497
Puanlar
23
Merhaba bugün beklenen adet günüm. Bugün beta için kan verdim. Değerim 202den 388e yükselmiş 48 saatte bu normal mi

İlk kan verişimden beri, 48 saat arayla Sırasıyla şöyle değerler
17-73-202-388

Artış nasıl sizce yardımcı olur musunuz lütfen

Bence gayet güzel hayırlı olsun inşallah

Yorum için çok teşekkür ederim. Allah razı olsun. Son artış tam iki katı olmamış ya çok korktum. 1.5 senedir bekliyoruz. Normal dimi🥹🥹
Labaratuvar a göre değişebiliyor yani hemen hemen 2 kati çokta bı fark yok ben e ne demek cümlemizden 🩷🎀🥰

Canım bana düşük geldi artışın 2 kat artış olmamış ki en son ki 400 küsür çıkmalıydı hatta daha üstü takipte ol ama biranda artışta olabilir

Merhaba bugün beklenen adet günüm. Bugün beta için kan verdim. Değerim 202den 388e yükselmiş 48 saatte bu normal mi

İlk kan verişimden beri, 48 saat arayla Sırasıyla şöyle değerler
17-73-202-388

Artış nasıl sizce yardımcı olur musunuz lütfen
%60 d ayeterli diyor doktorlad canım gayet iyi gözüküyor

Çok korktum valla. İnşallah gören tüm tecrübeli arkadaşlar cevap verir de içim rahatlar. Çok teşekkür ederim 🙏
Ben birkaç aydır gebelik konularında takılıyorum %60 la sağlıklı ilerleyen çok gebelik gördüm. İnsallah sizinki de sağlıkla ilerler 🥰

Bence de artış makul. İnşallah yine iki katı şeklinde devam eder. Abi nolurdu kedi gibi dogursaydik ya. Önce beta sonra kese sonra yolk sonra kalp atışı sonra ikilisi üçlüsü hareket etti etmedi suyu yetti yetmedi. Vallahi panik atak olucam ya

artıişların %60 minimum degeri sağlılıyor sağlıkla ilerlesin. aynı yerde aynı saatte yaptırmaya calış. Sağlıkla ilerlesin son adet tarihin neydi ?

Ben birkaç aydır gebelik konularında takılıyorum %60 la sağlıklı ilerleyen çok gebelik gördüm. İnsallah sizinki de sağlıkla ilerler 🥰
İnşallah Allah razı olsun. Yani ilerleme güzel görünüyor ama işte insan evham yapıyor yine de 🥹♥️

gayet iyi görünüyor farklı hastanelerde vermemeye çalışın hep aynı yerde verin
hayırlı olsun şimdiden :)

artıişların %60 minimum degeri sağlılıyor sağlıkla ilerlesin. aynı yerde aynı saatte yaptırmaya calış. Sağlıkla ilerlesin son adet tarihin neydi ?
Şuan 4+3 SAT 27 Aralık
Çok teşekkür ederim yorum için. ♥️🙏

Bence de artış makul. İnşallah yine iki katı şeklinde devam eder. Abi nolurdu kedi gibi dogursaydik ya. Önce beta sonra kese sonra yolk sonra kalp atışı sonra ikilisi üçlüsü hareket etti etmedi suyu yetti yetmedi. Vallahi panik atak olucam ya
Çok iyi ya dhdhs😂😂 evet keşke öyle olsaydı ama işte napalim başa gelen çekilecek artikk

gayet iyi görünüyor farklı hastanelerde vermemeye çalışın hep aynı yerde verin
hayırlı olsun şimdiden :)
Hep aynı yerde verdimm o yüzden biraz tutuştumm ama herkes normal diyor. Eşim kadınlar kulübü hastaneden daha iyi diyor fhdhdhxhx

Şuan 4+3 SAT 27 Aralık
Çok teşekkür ederim yorum için. ♥️🙏
yiaa masallah bence cok iyi benim 26 ağustos idi SAT, ve 27 Ağustosta Beta 117 254 540 i idi. Stres olma hiç insallah sağlıkla kolaylıkla ilerlesin.

Sen erken yakalayınca tabi Bhgc'yi kücük rakamlarda artmıyor gibi oluyor.

yiaa masallah bence cok iyi benim 26 ağustos idi SAT, ve 27 Ağustosta Beta 117 254 540 i idi. Stres olma hiç insallah sağlıkla kolaylıkla ilerlesin.

Sen erken yakalayınca tabi Bhgc'yi kücük rakamlarda artmıyor gibi oluyor.
Bende biran önce çoklu sayılar görmek istiyorum ki için rahatlasın artikk valla kan vere vere kolum felç oldu😂 Allah bebişinize sağlık sıhhat versin inşallah ♥️🧿

Bende biran önce çoklu sayılar görmek istiyorum ki için rahatlasın artikk valla kan vere vere kolum felç oldu😂 Allah bebişinize sağlık sıhhat versin inşallah ♥️🧿
Ben 27 ile öğrnemiştim. 3 sağlıklı artıştan sonra kan vermeyip 2 hafta sonra direkt doktora gitmiştim. Öyleli de olur 😆

Canım bana düşük geldi artışın 2 kat artış olmamış ki en son ki 400 küsür çıkmalıydı hatta daha üstü takipte ol ama biranda artışta olabilir
Ayy sizin artışlar nasıldı genel olarak iyi dedi hanımlar ama bilemedim şimdi napsam

Back
X