• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Beta değeri yükselişi lütfen bakar mısınız

Ben 27 ile öğrnemiştim. 3 sağlıklı artıştan sonra kan vermeyip 2 hafta sonra direkt doktora gitmiştim. Öyleli de olur 😆
Bende güya bugün verip artık vermicem dedim. 6 Şubat'ta randevum var. E şimdi gel de evde kan vermeden dayan😂

Bende güya bugün verip artık vermicem dedim. 6 Şubat'ta randevum var. E şimdi gel de evde kan vermeden dayan😂
Canım bu haftalarda elden de bir şey gelmiyor bunu bildiğimden herhalde biraz daha rahattım ben :)
Çünkü kan versem de vermesem de tutunacaksa tutunuyor. Ama şuan biliyoruzki döllenme gerçekleşmiş bundan sonrası kısmet..
Yuksrdaki arkadaşın dediği gibi beta yükselecek bu sefer de kese var mı boş mu dolu mu.. o bitecek kalp atışı var mı yok mu :)) uzun bir süreç

Canım bu haftalarda elden de bir şey gelmiyor bunu bildiğimden herhalde biraz daha rahattım ben :)
Çünkü kan versem de vermesem de tutunacaksa tutunuyor. Ama şuan biliyoruzki döllenme gerçekleşmiş bundan sonrası kısmet..
Yuksrdaki arkadaşın dediği gibi beta yükselecek bu sefer de kese var mı boş mu dolu mu.. o bitecek kalp atışı var mı yok mu :)) uzun bir süreç
Öyle valla haklısınız keşke bende biraz saliversem artık ne yapalım nasip diyip oturcam valla

2026 Nuh peygamber versiyonu 😄 asla dayanamam. Bebeğin duracagi varsa da meraktan sıkılır gider 🤦🏻‍♀️
Aman sürekli vermek de stres bu sefer sürekli e nabız yeniliyoruz 🤣
Regl agrısı gibi agrım oluyordu hemen wcye gidiyodum bişi var mı diye yok ozaman devam😆

iyi canım
Merhaba bugün beklenen adet günüm. Bugün beta için kan verdim. Değerim 202den 388e yükselmiş 48 saatte bu normal mi

İlk kan verişimden beri, 48 saat arayla Sırasıyla şöyle değerler
17-73-202-388

Artış nasıl sizce yardımcı olur musunuz lütfen
iyi canım %60 artmış korkma Allahın izniyle

Aman sürekli vermek de stres bu sefer sürekli e nabız yeniliyoruz 🤣
Regl agrısı gibi agrım oluyordu hemen wcye gidiyodum bişi var mı diye yok ozaman devam😆
Şahan'ın bir skeci vardı Anne ben manyak oldum diye hah işte o reality şov un baş kahramaniyim ben şu an. O yüzden senin gibi 'cool mom' takımına aşırı gicigim 😄

Şahan'ın bir skeci vardı Anne ben manyak oldum diye hah işte o reality şov un baş kahramaniyim ben şu an. O yüzden senin gibi 'cool mom' takımına aşırı gicigim 😄
Haha kız sen beni güldürdün Allah da seni güldürsün 😅 sağlıcakla kucağına alırsın inşallah canım🥰 şaka bir yana annelik gerçekten rahme düştüğü andan itibaren endişeli bir yolculuk

Haha kız sen beni güldürdün Allah da seni güldürsün 😅 sağlıcakla kucağına alırsın inşallah canım🥰 şaka bir yana annelik gerçekten rahme düştüğü andan itibaren endişeli bir yolculuk
😄 Amin, tüm isteyenler inşallah ❤️

Back
X