beta değeri

ggoncaaa

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
22 Mayıs 2023
85
14
3
31
merhaba aşılama tedavisi oldum
aşılamanın 5. günü : 5.9
aşılamanın 8. günü : 2.1
aşılamanın 12. günü : 50 çıktı değerler
doktorun yorumu ise %100 gebelik var diyemeyiz dedi sevincim kursakta kaldı sizin yorumlarınız nelerdir

Değerlerin 2-3 katı artması gerektiğini biliyorum canım.
Birde bazı doktorlar kese görmeden net birşekilde gebesin demiyor.

yani 2 den 50 ye cıkmıs yetersız bır oran mı gebeyım dıyebılmek ıcın

Canım gozun aydın.şuanda hamılesın ama deger dusuk oldugu ıcın kımyasal vs olabılır diye dr un oyle soylemıs.guzel beslen dınlen 3-5 gun,sonra guzel sonuclar alırsın ınsallah

Ben daha yüksek bir değerle hamileliğimi öğrenmiştim 2 güne bir kan testi vermem istendi. Kandaki artış örneğin 100 iken 150-160 olduğunda doktor kimyasal gebelikten şüphelendi ve akabinde de kimyasal olduğunu öğrendim 1 hafta sonra kanamam başladı.

Kızlar merhaba ilişki üzerinden 12 gün geçti adetimin üzerinden ise 2 gün geçti bugün prodüktör markasi ile erken gebelik testi yaptım idrari damlatım ve gittim ne de olsa tek çizgi çıkar diye sonra çöpe atmak için aldım elime çok silik bir çizgi gördüm normalde de öyle yaparım ama silik çizgiyle hiç karşılaşmam gebe olma ihtimali var mı

Normal bir kaset test daha al istersen bir de kan testi ver daha doğru sonuç alırsın gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…