Canım gozun aydın.şuanda hamılesın ama deger dusuk oldugu ıcın kımyasal vs olabılır diye dr un oyle soylemıs.guzel beslen dınlen 3-5 gun,sonra guzel sonuclar alırsın ınsallahmerhaba aşılama tedavisi oldum
aşılamanın 5. günü : 5.9
aşılamanın 8. günü : 2.1
aşılamanın 12. günü : 50 çıktı değerler
doktorun yorumu ise %100 gebelik var diyemeyiz dedi sevincim kursakta kaldı sizin yorumlarınız nelerdir
Sızın 2 dedıgınız catlama iğnesının etkısı.o gecınce normal beta degerınız cıkmısyani 2 den 50 ye cıkmıs yetersız bır oran mı gebeyım dıyebılmek ıcın
cok tesekkur ederım canım 12. güne göre 50 düşük mü oluyor pekiCanım gozun aydın.şuanda hamılesın ama deger dusuk oldugu ıcın kımyasal vs olabılır diye dr un oyle soylemıs.guzel beslen dınlen 3-5 gun,sonra guzel sonuclar alırsın ınsallah
yanı sevınmelımıyım 50 ye bılemedımkı şimdiSızın 2 dedıgınız catlama iğnesının etkısı.o gecınce normal beta degerınız cıkmıs
Düşük değil tatlım 12.gune gore cok normal fakat henuz kese yokya,tam yerlesmemıs oluyor bu degerde bır hafta sabretcok tesekkur ederım canım 12. güne göre 50 düşük mü oluyor peki
Bencede inşallaah en güzel sonuçları alırsın. Rabbim hepimizin kucağını doldursun inşallahDüşük değil tatlım 12.gune gore cok normal fakat henuz kese yokya,tam yerlesmemıs oluyor bu degerde bır hafta sabret
amın canım ınsallahBencede inşallaah en güzel sonuçları alırsın. Rabbim hepimizin kucağını doldursun inşallah
Benim şahsi düşüncem 2-3 kat vs. gibi.am
amın canım ınsallah
persembe tekrar gıdecem kaç olsa umutlanayım
Yarın il idrarla yapsam daha mantıklı değil mi çünkü çok su tüketimi yaptımNormal bir kaset test daha al istersen bir de kan testi ver daha doğru sonuç alırsın gibi
Evet bir de öyle yap.. Ama yine de kan testi garanti..Yarın il idrarla yapsam daha mantıklı değil mi çünkü çok su tüketimi yaptım
Çok korkuyorum ya negatif olursa bekleyip görmek istiyorumEvet bir de öyle yap.. Ama yine de kan testi garanti..
Testının fotosunu atarsan bakalımÇok korkuyorum ya negatif olursa bekleyip görmek istiyorum
Canım o korku hepimizin içinde var o korku anne olamayacağım evlat sevgisi yaşayamayacağım korkusu.. Dua et bol bol nasibimizde varsa olucaz inşallah...Çok korkuyorum ya negatif olursa bekleyip görmek istiyorum
Yarın ilk idrarla yapacam çıkarsa hemen gidip kan testi vereceğimEvet bir de öyle yap.. Ama yine de kan testi garanti..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?