Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Artık başlık açmayı bıraksan mı :)ARKADASLAR MERHABA AŞILAMANIN 12.GÜNÜ BETA HCG YAPTIM 50 ÇIKTI
DOKTOR ISE %100 GEBELIK VAR DIYEMEYIZ DEDI GEBELIK YOOKSA NEDEN 50 ÇIKSIN SİZİN FIKIRLERINIZ NEDIR PAYLASIRMIISNIZ
ÇOK ISTIYORUM OLUSAN STRES ELIMDE DEĞİL DOKTORUN HER LAFI BENDE STRESE SEBEP OLUYORArtık başlık açmayı bıraksan mı :)
Ve stresini de..
Hamilesin işte.
Daha çok başında bir değer olduğu için doktor sağlıkla yükselmesini bekliyor.
İki günde bir 2 katı artması lazım.
Evet kesin hamilesin ama sağlıklı mı değil mi ilerde belli olacak.
4 GÜN ONCE TEST 2 İDİÇatlatma iğnesi in etkisi 12 14 gün içinde geçiyor şuan değer gebelikten mi iğneden mi ondan tam emin olamamıştır.
Birde değerin 2 günde 2 katına çıkması gerekiyor. Muhtemelen tekrar kan testi isteyecektir.
Ben de çok istiyorum benim de hikayem uzun.ÇOK ISTIYORUM OLUSAN STRES ELIMDE DEĞİL DOKTORUN HER LAFI BENDE STRESE SEBEP OLUYOR
İNSALLAH CANIM BENIM COCUGUN VAR MI CANIMBen de çok istiyorum benim de hikayem uzun.
Sen Şuan hedefine ulaştın
Bundan sonra dua et hayırlısını sağlıklısını iste
4 gün önce 2 olup şimdi 50 olması iyi demek iğne etkisi değil.4 GÜN ONCE TEST 2 İDİ
Hayır yok 1,5 senedir uğraşıyorumİNSALLAH CANIM BENIM COCUGUN VAR MI CANIM
ALLAH YARDIMCIN OLSUN UMARIM HERSEY ISTEDIGIN GIBI OLURİNSALLAH CANIM BENIM COCUGUN VAR MI CANIM
Düsük çıkmış ya omdan bende 43 ile ögrendim hemsirede bana var ama cok düşuk olmayadabilir dedi ama 16 haftalik gebeyimARKADASLAR MERHABA AŞILAMANIN 12.GÜNÜ BETA HCG YAPTIM 50 ÇIKTI
DOKTOR ISE %100 GEBELIK VAR DIYEMEYIZ DEDI GEBELIK YOOKSA NEDEN 50 ÇIKSIN SİZİN FIKIRLERINIZ NEDIR PAYLASIRMIISNIZ
canım bugun gittim 135 çıktıDüsük çıkmış ya omdan bende 43 ile ögrendim hemsirede bana var ama cok düşuk olmayadabilir dedi ama 16 haftalik gebeyim
Hayırlı olsun artış güzelcanım bugun gittim 135 çıktı
cok teşekkür ederım darısı ısteyen herkese :)Hayırlı olsun artış güzel
Katlanarak devam etsin![]()
cok teşekkür ederım darısı ısteyen herkese :)
Mezbaha benim 1.70 acaba bebek varmi 17 gün geciktim kan verdim 1.70canım bugun gittim 135 çıktı
5 in altında ki değer maalesef negatifMezbaha benim 1.70 acaba bebek varmi 17 gün geciktim kan verdim 1.70