Seni çok iyi anlıyorum. Benim etrafımda öyle çok kişi yoktu Allahtan, çocuk doğurdum diye bunu bi başarı sanıyorlar, önemli olan sürdürebilmek. Ben bu konuyu açan biri olduğunda ve kendimi kötü hissettiğimde tek dediğim şey şuydu, ‘doğuracak olan benim, kimseyi ilgilendirmez. Beni geçtim Allahın işine karışmayın’. Sende güçlü ol her nasip vaktine esirdirBirkaç ay sonra 3 yıl olacak psikolojik olarak çok yoruldum etraftakilerin kınayarak bakmasindan söylediği sözler gerçekten çok üzüyor beni
İnşhAllah canım rabbim nasip ederseMerhaba umarım gebesiniz.
Haklısın çok tesettür ederim yazman çok iyi geldi bana bata 2 kaldı bakalım olmazsam Çarşamba günü kan vereceğim her ay bu şekilde geriye saymak insanı yipratiyor inşallah bu son geri sayım olurSeni çok iyi anlıyorum. Benim etrafımda öyle çok kişi yoktu Allahtan, çocuk doğurdum diye bunu bi başarı sanıyorlar, önemli olan sürdürebilmek. Ben bu konuyu açan biri olduğunda ve kendimi kötü hissettiğimde tek dediğim şey şuydu, ‘doğuracak olan benim, kimseyi ilgilendirmez. Beni geçtim Allahın işine karışmayın’. Sende güçlü ol her nasip vaktine esirdir
İnşallah inşallah. Benim de dün koşup yorulmuş gibi kasık ağrım vardı bugün hiç bir belirti yok bilmiyorum ne olacak halimiz. Bakamayacak kişilerin pat diye oluyor hiç bizim gibi stres yaşamıyorlar biz de böyle işte … Allahım nasip etsin bize deİnşhAllah canım rabbim nasip ederse
İnşhAllah canım, rabbim hayırlısını versin bol bol dua et, vakti saati gelmedikçe biz nekadar zorlasakta olmaz. Rabbim hayırlı evlat nasip etsin gerisi boşHaklısın çok tesettür ederim yazman çok iyi geldi bana bata 2 kaldı bakalım olmazsam Çarşamba günü kan vereceğim her ay bu şekilde geriye saymak insanı yipratiyor inşallah bu son geri sayım olur
İnşhAllah olur canım seninde, benimki de kesin değil zaten bi kan vereyim bakalım nasıl gidiyor artış, hayırlısı olsun hakkımızdaİnşallah inşallah. Benim de dün koşup yorulmuş gibi kasık ağrım vardı bugün hiç bir belirti yok bilmiyorum ne olacak halimiz. Bakamayacak kişilerin pat diye oluyor hiç bizim gibi stres yaşamıyorlar biz de böyle işte … Allahım nasip etsin bize de
Amin canım benimİnşhAllah olur canım seninde, benimki de kesin değil zaten bi kan vereyim bakalım nasıl gidiyor artış, hayırlısı olsun hakkımızda
İnşhAllah canım, rabbim hayırlısını versin bol bol dua et, vakti saati gelmedikçe biz nekadar zorlasakta olmaz. Rabbim hayırlı evlat nasip etsin gerisi boş
Bence gayet normal çünkü yumurtlama tarihi önemli oda geç olabiliyor. Yükselmesi de gayet güzel olmuş. Bi 2 veya 4 gün sonra tekrar kan verin artışı takip edersiniz sonra da keseyi görmeye gidersinizAdetim 1 gun gecikince kan verdim 35 cikti 2 gun sonra kan verdim 75 cikti bugun saglik ocagina gittim son adet tarihime göre 5 haftalik dedi ama ben hamile kaldigim tarihi biliyorum bana göre 15 gunluk sizce gebelik varmi cok kafam karisti saglik ocagina göre 5 haftaliksa deger cok dusuk dedi
Geç gördüm ama yine de cevaplamak istedimMerhabalar, dün karnımda ağrı sebebiyle sağlık ocağına gittim. Bugün beta sonucum 9.43 çıktı. Doktor tam gebelik var diyemeyiz dedi ama var gibi dedi. Kasık ağrılarım da devam ediyor yumurtalıklarımdada. Sizce bu gebelik midir? Yada benzer ağrılarla ve sonuçla hamile olduğunu öğrenen varmı?
Gebesiniz henüz yeni olduğu için öyle olmuşturMerhabalar, dün karnımda ağrı sebebiyle sağlık ocağına gittim. Bugün beta sonucum 9.43 çıktı. Doktor tam gebelik var diyemeyiz dedi ama var gibi dedi. Kasık ağrılarım da devam ediyor yumurtalıklarımdada. Sizce bu gebelik midir? Yada benzer ağrılarla ve sonuçla hamile olduğunu öğrenen varmı?
İnşhAllah bakalım da bugün sonuç bi hastanede 17.9 çıkınca bi endişelendimGeç gördüm ama yine de cevaplamak istedim
Evet hamilesiniz ama çok çok başında bir değer olduğu için öyle demiştir. Alt sınır 5 ya o yüzdendir. Kimyasala çevirme durumu var diye.
İnşaAllah sağlıkla devam etsin
Gununuz gecmis miydiBen 12.22 ile ogrenmistim degerin duzenli artmasi onemli
Hayir bat gunuGununuz gecmis miydi
Düzenli artiyor cok sukur rabbim kimseyi evladiyla imtihan etmesin bi kaybim var cok zor durumHayir bat gunu
Benum de oyle simdi hamileyim dusukten sonraki ay hamile kaldim :)Düzenli artiyor cok sukur rabbim kimseyi evladiyla imtihan etmesin bi kaybim var cok zor durum
Benimde kızlık soyadim ibis nerelisiniz acabaBenum de oyle simdi hamileyim dusukten sonraki ay hamile kaldim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?