Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ikiside negatif gözüküyor tam değer yazmadığı içinde bilinmez yükseleceği:/Dün < 1.2
Bugün < 5
Yükselmez demi?
Zor gibi ama yine de birkaç gün sonra yenileyin testiDün < 1.2
Bugün < 5
Yükselmez demi?
Teşekkür ederim anlamadığım bir sebep yokken regli olamıyorumZor gibi ama yine de birkaç gün sonra yenileyin testi
Kadın doğuma gittiniz mi eğer gebelik yoksa en azından söktürücü verir veya kist vs nedenini bulurTeşekkür ederim anlamadığım bir sebep yokken regli olamıyorum
Gittim hiçbir sorunum yok 2 hafta içinde regli görünüyor gibi ama yine de olmazsan testi tekrarlayalım ilaç vermek istemiyorum dedi.Kadın doğuma gittiniz mi eğer gebelik yoksa en azından söktürücü verir veya kist vs nedenini bulur
Ne zaman adet tarihinDün < 1.2
Bugün < 5
Yükselmez demi?
Doktorunuz ilaç vermediyse değerlerinizin yükselme ihtimalinden kaynaklıdır. Eğer değerleriniz yükselirse ve gebelik oluşursa geç döllenme ihtimali çok yüksek ihtimal olur bu durumda çok sık takip etmeniz gerekecek. Umarım yükselir :)Gittim hiçbir sorunum yok 2 hafta içinde regli görünüyor gibi ama yine de olmazsan testi tekrarlayalım ilaç vermek istemiyorum dedi.
Canım değerin yükseldi miDün < 1.2
Bugün < 5
Yükselmez demi?
11 şubattıNe zaman adet tarihin
Daha hiç test yapmadım ama hala regli olmadımCanım değerin yükseldi mi
Galiba umudumu kaybettiğimden yapmıyorum ama bugün tekrar vermeye çalışayımkan vermelisin bence 2 günde bir
5 ve üzeri hamilelik oluyor 5’e gelmiş acaba olabilir mi kan ver bence tekrardan yumurtlamadan kaç gün geçti bilmiyorsun sanırımmDaha hiç test yapmadım ama hala regli olmadım
Allaha tevekkül et ve isyan etme adet olamıyorsan vardır bir umut böyle düşün ve 48 saate bir muhakkak kan vermelisinGaliba umudumu kaybettiğimden yapmıyorum ama bugün tekrar vermeye çalışayım
Evet bilmiyorum takip etmedim bu ay şu an gecikmenin 8. Günündeyim5 ve üzeri hamilelik oluyor 5’e gelmiş acaba olabilir mi kan ver bence tekrardan yumurtlamadan kaç gün geçti bilmiyorsun sanırımm
Çok haklısınız çok teşekkür ederimAllaha tevekkül et ve isyan etme adet olamıyorsan vardır bir umut böyle düşün ve 48 saate bir muhakkak kan vermelisin
Umarım böyledir çok teşekkür ederim güzel mesajınız içinDoktorunuz ilaç vermediyse değerlerinizin yükselme ihtimalinden kaynaklıdır. Eğer değerleriniz yükselirse ve gebelik oluşursa geç döllenme ihtimali çok yüksek ihtimal olur bu durumda çok sık takip etmeniz gerekecek. Umarım yükselir :)
Geç yumurtlama olduysa değerlendirdiyseniz vardır yani 5 çıkması umut veriyorEvet bilmiyorum takip etmedim bu ay şu an gecikmenin 8. Günündeyim
İnşallah öyledirGeç yumurtlama olduysa değerlendirdiyseniz vardır yani 5 çıkması umut veriyor