- 3 Mayıs 2025
- 8
- 2
- 1
- 32
- Konu Sahibi ebru girgin
-
GebesinizKan testi verdim ama doktora daha gosteremedim lütfen anlayan yazabilir mi hiç birşey anlamadım işteyim de doktora da gidemiyorum şuan olecem meraktan beta değerimi ekte sundum
Neyi merak ediyosunuzKan testi verdim ama doktora daha gosteremedim lütfen anlayan yazabilir mi hiç birşey anlamadım işteyim de doktora da gidemiyorum şuan olecem meraktan beta değerimi ekte sundum
Neyi merak ediyorsunuzKan testi verdim ama doktora daha gosteremedim lütfen anlayan yazabilir mi hiç birşey anlamadım işteyim de doktora da gidemiyorum şuan olecem meraktan beta değerimi ekte sundum
4.5 haftalık gibi beta değerine göre 2 günde bir artıyor malum değerKac haftalık olabilir sizce çünkü yaklaşık bir ay olmadı bile doktora gitmiştim yoktu ultrasana baktı doktor
Hamile miyim degilmiyim hamile işlem kaç jaftalik olabilir diyeNeyi merak ediyorsunuz
Tebrikler gebesiniz.iki gün sonra yine kan verip iki katı artıyor mu diye takip etmeniz gerekebilirKan testi verdim ama doktora daha gosteremedim lütfen anlayan yazabilir mi hiç birşey anlamadım işteyim de doktora da gidemiyorum şuan olecem meraktan beta değerimi ekte sundum
E şimdi olmuş işte:)Yani 16 nisandan bu yana 18 gün geçmiş daha o zaman yok demisti doktorum
Ultrasyonda gözükmez zaten hemen stresten yapma gebesin canım pazartesi tekrar git betaya baksınlar baya yükselmiştirKac haftalık olabilir sizce çünkü yaklaşık bir ay olmadı bile doktora gitmiştim yoktu ultrasana baktı doktor
Çok şükür çok teşekkür ederimmmE şimdi olmuş işte:)
Teşekkür ederim pazartesi doktoruma gidecegimTebrikler gebesiniz.iki gün sonra yine kan verip iki katı artıyor mu diye takip etmeniz gerekebilir
Merhaba gebesiniz tebriklerTeşekkür ederim pazartesi doktoruma gidecegim
HamilesinizHamile miyim degilmiyim hamile işlem kaç jaftalik olabilir diye
Hamilesiniz tebrikler. Çok yeni sanırım 16 nisanda yokmuş. İki günde bir kan testi verinKan testi verdim ama doktora daha gosteremedim lütfen anlayan yazabilir mi hiç birşey anlamadım işteyim de doktora da gidemiyorum şuan olecem meraktan beta değerimi ekte sundum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?