Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim de 13 Haziran yumurtlama günü. Geç yumurtlama oldu. Dün kan testim 53.6 çıktıKızlar merhaba. Son adet tarihim 30 mayıs beta hcg testim 280 çıktı doktor 2 gün sonra tekrar edelim dedi. Sizce bu haftaya göre normal bir değer mi? Daha önce kimyasal gebelik yaşadım bu yüzden tedirginim
Sayılara takılmayın düzenli artış olmasını bekleyin ve olumlu düşünün hayırlı olsunKızlar merhaba. Son adet tarihim 30 mayıs beta hcg testim 280 çıktı doktor 2 gün sonra tekrar edelim dedi. Sizce bu haftaya göre normal bir değer mi? Daha önce kimyasal gebelik yaşadım bu yüzden tedirginim
30 mayıssa ortalama bebeğin 4 haftalıktır yani muhtemelen adetin yeni gecikmiştir o yüzden betan gayet iyi sağlıkla gelsin inşallah. Doktor ne olur ne olmaz 2 katına çıkacak mı diye kontrol edecektir stres yapmayınKızlar merhaba. Son adet tarihim 30 mayıs beta hcg testim 280 çıktı doktor 2 gün sonra tekrar edelim dedi. Sizce bu haftaya göre normal bir değer mi? Daha önce kimyasal gebelik yaşadım bu yüzden tedirginim
Kaç gün arayla beta baktirmıştinız30 Mayıs son adet tarihi ise yumurtlama 13 Haziran gibi olmuştur 15 günlük bir bebek vardır yani ve bu değer çok iyi bence benim yumurtlama tarihim 30 mayisti 15 haziran da 78 ile öğrendim 78, 256, 657, 2129 olarak yükseldi sizin değeriniz gayet iyi bence inşallah sağlıkla ilerler gebeliklerimiz
Benimde cuma günü 54 çıktıBenim de 13 Haziran yumurtlama günü. Geç yumurtlama oldu. Dün kan testim 53.6 çıktıbence sizin gayet iyi. İnşallah sağlıklıdır ikimizin de
![]()
2 gün aralıklarla sadece son beta Pazar gününe denk geldiği için 3. Gün yani pazartesi baktirdimKaç gün arayla beta baktirmıştinız
Hep aynı merkezde mi yaptırdınız testleri?30 Mayıs son adet tarihi ise yumurtlama 13 Haziran gibi olmuştur 15 günlük bir bebek vardır yani ve bu değer çok iyi bence benim yumurtlama tarihim 30 mayisti 15 haziran da 78 ile öğrendim 78, 256, 657, 2129 olarak yükseldi sizin değeriniz gayet iyi bence inşallah sağlıkla ilerler gebeliklerimiz
Evet hepsini aynı yerde yaptırdım.Hep aynı merkezde mi yaptırdınız testleri?
Ben de 2 gün aralıklarla beta baktırdım ama şehir değiştirdiğim için malesef hepsi farklı yerde oldu. Biraz korkum var çünkü en son iki katı artmadı 280 1220 2031 oldu. Sizce sağlıklı mı ilerliyor? Öğrendiğimden beri içimde kuşku hiç gitmiyor sanki kötü bir şey olacakmış gibiEvet hepsini aynı yerde yaptırdım.
Farkli yerlerde olması sonuçları değişik çıkartabiliyor maalesef icinizi ferah tutun sonuçta artış olmuş yine de çok endişeli iseniz bir test daha yaptırıp içinizi rahatlatinBen de 2 gün aralıklarla beta baktırdım ama şehir değiştirdiğim için malesef hepsi farklı yerde oldu. Biraz korkum var çünkü en son iki katı artmadı 280 1220 2031 oldu. Sizce sağlıklı mı ilerliyor? Öğrendiğimden beri içimde kuşku hiç gitmiyor sanki kötü bir şey olacakmış gibi
Yumurtlamadan kaç gün sonra gebeligi öğrendiniz30 Mayıs son adet tarihi ise yumurtlama 13 Haziran gibi olmuştur 15 günlük bir bebek vardır yani ve bu değer çok iyi bence benim yumurtlama tarihim 30 mayisti 15 haziran da 78 ile öğrendim 78, 256, 657, 2129 olarak yükseldi sizin değeriniz gayet iyi bence inşallah sağlıkla ilerler gebeliklerimiz
Doktorum 15 gün sonra test ver dedi ama hafta sonuna denk geldiği için 16. Gün test verdim o şekilde öğrendimYumurtlamadan kaç gün sonra gebeligi öğrendiniz
%60'tan fazla artış olması yeterlidir, sizin de öyle olmuş :) içinizi ferah tutun. ben de 2 gün önce 15 ile öğrendim, biraz tedirginim ama pozitif olmaya çalışıyorum bugün tekrar kan vereceğim :)Ben de 2 gün aralıklarla beta baktırdım ama şehir değiştirdiğim için malesef hepsi farklı yerde oldu. Biraz korkum var çünkü en son iki katı artmadı 280 1220 2031 oldu. Sizce sağlıklı mı ilerliyor? Öğrendiğimden beri içimde kuşku hiç gitmiyor sanki kötü bir şey olacakmış gibi