• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Beta değeri

goddessss

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Temmuz 2017
33
4
86
Kızlar merhaba. Son adet tarihim 30 mayıs beta hcg testim 280 çıktı doktor 2 gün sonra tekrar edelim dedi. Sizce bu haftaya göre normal bir değer mi? Daha önce kimyasal gebelik yaşadım bu yüzden tedirginim

30 Mayıs son adet tarihi ise yumurtlama 13 Haziran gibi olmuştur 15 günlük bir bebek vardır yani ve bu değer çok iyi bence benim yumurtlama tarihim 30 mayisti 15 haziran da 78 ile öğrendim 78, 256, 657, 2129 olarak yükseldi sizin değeriniz gayet iyi bence inşallah sağlıkla ilerler gebeliklerimiz

Kızlar merhaba. Son adet tarihim 30 mayıs beta hcg testim 280 çıktı doktor 2 gün sonra tekrar edelim dedi. Sizce bu haftaya göre normal bir değer mi? Daha önce kimyasal gebelik yaşadım bu yüzden tedirginim
Benim de 13 Haziran yumurtlama günü. Geç yumurtlama oldu. Dün kan testim 53.6 çıktı 😊 bence sizin gayet iyi. İnşallah sağlıklıdır ikimizin de 😊

Sayılara takılmayın düzenli artış olmasını bekleyin ve olumlu düşünün hayırlı olsun 💝

30 mayıssa ortalama bebeğin 4 haftalıktır yani muhtemelen adetin yeni gecikmiştir o yüzden betan gayet iyi sağlıkla gelsin inşallah. Doktor ne olur ne olmaz 2 katına çıkacak mı diye kontrol edecektir stres yapmayın 🌸

Çok teşekkür ederim inşallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız bebeklerimizi ☺️☺️☺️

Back
X