Beta değeri

pikapi

Üye
Kayıtlı Üye
10 Ağustos 2023
310
63
18
29
Merhaba arkadaşlar son adet 1 haziran yumurtlama 12 haziran ilişki oldu sonraki ilişki 18 haziran 23 haziran beta 2.98 çıktı şans eseri kontrole gittiğim zaman gördüm 27 haziran da tekrar tahlili verdim 171.96 çıktı şimdi bu duruma göre ben kaç haftalık hamile oluyorum değer normal mi sizce yorumlar mısınız lütfen . Birde evde yaptığım testleri de eklicem fotoğraf olarak pembe kapaklı erken gebelik testi 26 haziran da akşam üzeri yaptım kaset testi bu gün sabah 8 buçukta yaptım

Eklentiler

• IMG_9116.webp
    IMG_9116.webp
    16,3 KB · Görüntüleme: 34
  • IMG_705D4999-C285-4408-8074-55E2FD4CB050.webp
    IMG_705D4999-C285-4408-8074-55E2FD4CB050.webp
    12,1 KB · Görüntüleme: 33
Merhaba arkadaşlar son adet 1 haziran yumurtlama 12 haziran ilişki oldu sonraki ilişki 18 haziran 23 haziran beta 2.98 çıktı şans eseri kontrole gittiğim zaman gördüm 27 haziran da tekrar tahlili verdim 171.96 çıktı şimdi bu duruma göre ben kaç haftalık hamile oluyorum değer normal mi sizce yorumlar mısınız lütfen . Birde evde yaptığım testleri de eklicem fotoğraf olarak pembe kapaklı erken gebelik testi 26 haziran da akşam üzeri yaptım kaset testi bu gün sabah 8 buçukta yaptım
Hamilesiniz son adet tarihinize göre hesaplankr kaç hafta olduğu

Merhaba benimde adetme 2 gün kala 2.7 çıktı negatif dediler ama 4 gün geçti hala da adet olmadım ihtimal var mı sizce

Merhaba benimde adetme 2 gün kala 2.7 çıktı negatif dediler ama 4 gün geçti hala da adet olmadım ihtimal var mı sizce
Şuan benim yaşadığım durumla aynı durum ben hamileyim şuan tekrar beta yaptırıp bi bakın bence

Bilmiyorum aslında aaynı soruya cevap arıyoruz dediğim gibi tekrar bi kan verin daha sağlıklı bi sonuç alırsınız
Geç döllenme falan olmuş olabilir mi yani sonuçta regl 1 gün vardı olsa daha yüksek çıkmaz mıydı
Üzerinden kaç gün geçti evde sabah ilk idrarla erken gebelik testi de yapabilirsiniz silik de olsa çıkarsa beta yükselmiş demek oluyor

Bilmiyorum aslında aaynı soruya cevap arıyoruz dediğim gibi tekrar bi kan verin daha sağlıklı bi sonuç alırsınız

Üzerinden kaç gün geçti evde sabah ilk idrarla erken gebelik testi de yapabilirsiniz silik de olsa çıkarsa beta yükselmiş demek oluyor
Üzerinden 6 gğn geçti 4 gündürse regl gecikmem var. Yarın bi test yapayım

bende değer ikiyken öğrenip 4 gün sonra test yaptım silik çıktı yarın ki testte belli olur
İstiyor musunuz peki hamile kalmak
Evet 3 ay önce 11 haftalık bebeğimi kaybettim. Pıhtılaşma genetik testlerimiz falan temiz çıktı hep o yüzden artık beklemeye gerek yok diye düşünüyorum

Çok üzüldüm başınız sağolsun geçmiş olsun benim de bir çok düşüğüm kimyasalım oldu ama bu kadar düşük değerle hiç karşılaşmamıştım şaşırtıcı geldi inşallah hamileyizdir ve sağlıklıdır bebeklerimiz

Çok üzüldüm başınız sağolsun geçmiş olsun benim de bir çok düşüğüm kimyasalım oldu ama bu kadar düşük değerle hiç karşılaşmamıştım şaşırtıcı geldi inşallah hamileyizdir ve sağlıklıdır bebeklerimiz
İnşallah size dua edeceğim bana umut oldunuz. Ne zaman doktora gideceksiniz? Banada gelişmeleri iletir misiniz

Salı günü gitmeyi düşünüyorum çalıştığım için tabi ki sonuç kesinleşince yazarım size sizde değeriniz yükselmişse haber verir misiniz

Merhaba gittiniz mi merak ettim
Merhaba gittim 845 çıktı beta düzenli bi artış ama yinede kan sulandırıcı verdi doktor haftaya perşembe tekrar gel keseye bakalım dedi şimdi onu bekliyorum Rabbim isteyen herkese nasip etsin Allah kimsenin kıcağını boş bırakmasın 🙏🤲

Back
X