- Emoji Skoru
- 6
- Puanlar
- 1
- Konu Sahibi beyazkelebek44
-
2-3 falan canım çok erken öğrenmiş olmalısın.. Gözün aydın İnşallah sağlıklı ilerler ve sağlıkla hayatınıza dahil olur yavrunuzArkadaşlar merhaba dün akşam hamile olduğumu öğrendim betam 89.94 mlU -ml kaç haftalık bilen varmı ? Allah isteyen herkese bu duyguyu yaşatsın ınsallah
Allah razı olsun canım internetten baktım 6 haftalık diyor kafam karıştı benımde2-3 falan canım çok erken öğrenmiş olmalısın.. Gözün aydın İnşallah sağlıklı ilerler ve sağlıkla hayatınıza dahil olur yavrunuzDarısı tüm bekleyenlere
Yok bence o kadar değildir, bat ne zamanAllah razı olsun canım internetten baktım 6 haftalık diyor kafam karıştı benımde
Bat ne anlamadımYok bence o kadar değildir, bat ne zaman
Beklenen adet tarihin ne zamandıBat ne anlamadım
O kadar değildir canım 15 bin çıktı benim 5 haftalık falan dedi doktorAllah razı olsun canım internetten baktım 6 haftalık diyor kafam karıştı benımde
Bu aralar olmam lazımdıBeklenen adet tarihin ne zamandı
O zaman 2 yada 3 haftalık mı anlamadım vallaO kadar değildir canım 15 bin çıktı benim 5 haftalık falan dedi doktor
Hayırlı olsun. Gebelik haftası son adet tarihine göre hesaplanır eğer geç döllenme gibi bir durum olursa da ilk trimester dönemindeki usg gelişimine göre tarih değiştirilir. Şu an takip etmen gereken 2 günde bir en az %66 artış o yüzden 2 gün sonra tekrar beta baktır canım. Ona göre de 1 hafta 10 gün sonra doktora gidersin keseyi görmek içinArkadaşlar merhaba dün akşam hamile olduğumu öğrendim betam 89.94 mlU -ml kaç haftalık bilen varmı ? Allah isteyen herkese bu duyguyu yaşatsın ınsallah
Yüksek ihtimalle değer bebeğin çok yeni olduğunu düşündürüyorO zaman 2 yada 3 haftalık mı anlamadım valla
Tamam canım teşekkür ederimHayırlı olsun. Gebelik haftası son adet tarihine göre hesaplanır eğer geç döllenme gibi bir durum olursa da ilk trimester dönemindeki usg gelişimine göre tarih değiştirilir. Şu an takip etmen gereken 2 günde bir en az %66 artış o yüzden 2 gün sonra tekrar beta baktır canım. Ona göre de 1 hafta 10 gün sonra doktora gidersin keseyi görmek için
Yani bence 2 yada 3Arkadaşlar merhaba dün akşam hamile olduğumu öğrendim betam 89.94 mlU -ml kaç haftalık bilen varmı ? Allah isteyen herkese bu duyguyu yaşatsın ınsallah
Öyle soyuyorlar canım bende anlamadım tamYani bence 2 yada 3
son adet tarihinden hesapla canım, doktor bebek ölçüsüne göre ileri geri çeker zaten haftasınıArkadaşlar merhaba dün akşam hamile olduğumu öğrendim betam 89.94 mlU -ml kaç haftalık bilen varmı ? Allah isteyen herkese bu duyguyu yaşatsın ınsallah
Unuttum tarihi ya bakalım hayırlısıson adet tarihinden hesapla canım, doktor bebek ölçüsüne göre ileri geri çeker zaten haftasını
Hayırlı olsun gözünüz aydın sağlıkla kucağınıza alınÖyle soyuyorlar canım bende anlamadım tam
Allah razı olsunHayırlı olsun gözünüz aydın sağlıkla kucağınıza alın
Canım bugün de kan verdim iki gün önce 89.94 tü ya bugün verdim 311.62 iyi mi kötü müHayırlı olsun gözünüz aydın sağlıkla kucağınıza alın
Merhaba ıkı gün önce beta 89.94 tü ya dün kan verdim 311.62 iyi miHayırlı olsun. Gebelik haftası son adet tarihine göre hesaplanır eğer geç döllenme gibi bir durum olursa da ilk trimester dönemindeki usg gelişimine göre tarih değiştirilir. Şu an takip etmen gereken 2 günde bir en az %66 artış o yüzden 2 gün sonra tekrar beta baktır canım. Ona göre de 1 hafta 10 gün sonra doktora gidersin keseyi görmek için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?