Beta değerim 18.24 çıktı hamile olduğumu öğrendim

Baharlarda

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
5 Eylül 2021
8
2
1
24
Merhaba hanımlar ben daha 8 aylık evliyim 3 gün önce kan testi verdim beta degerim 18.24cikti hamile olduğumu ogrendim çevremdekiler çok düşük olduğunu söyledi ama doktor 10nun üzerinde olduğu için hamilesin dedi iki gün sonra tekrar hastaneye kan testi vereceğim zaten tüm belirtileri taşıyorum idrar testimde ikinci çizgi silik çıktı beta değerim yukselir mi yükselmesi için gereken herşeyi yapıyorum

Önemli olan değerin düzenli olarak artması 2 gün sonra ortalama 2 katına çıkması beklenir 😊 Hayırlısı olsun ❤

Gayet normal. Çok erken tespit edildigi icin bu degerde. Kimsenin lafina kulak asma. Insallah sagliklidir demek varken degerin düşük diye niye canini sıkıyorlar ki? Herkes profesör maşallah.

Yapman gereken dikkat etmen ağır kaldırma yukarı doğru uzanma anı hareketlerden kacin gayette güzel çıkmış önemli olan iki gün sonra iki katı çıkması o zamana kadar keyfini cikart

Önemli olan düzenli artış. Erken öğrendin sanırım bat geçti mi? Bende 19la öğrenmiştim için rahat olsun.

Merhaba hanımlar ben daha 8 aylık evliyim 3 gün önce kan testi verdim beta degerim 18.24cikti hamile olduğumu ogrendim çevremdekiler çok düşük olduğunu söyledi ama doktor 10nun üzerinde olduğu için hamilesin dedi iki gün sonra tekrar hastaneye kan testi vereceğim zaten tüm belirtileri taşıyorum idrar testimde ikinci çizgi silik çıktı beta değerim yukselir mi yükselmesi için gereken herşeyi yapıyorum
Canım bende senin gibiyim fakat ben günüm gelmeden erken kan verdim benimksi tüp bebek tedavisi doktorum 11 Ekim'de ver dedi ben
8 Ekim'de verdim yani bugün verdim değerim 10.6 çıkmış sencede benim gibi olan varmi

BAT 26.10.2021 bu tarihte HCG Yaptırdım 18,23 çıktı henüz doktora göstermedim ama korkmuyo değilim 2. hcg yi ne zaman yapmalıyım

Back
X