Benim regl gecikmesinin 3. Günü 6000’di. Biraz yüksek olduğu için ikiz mi diye düşündürdü, doktorların da şüphesi oldu ama büyük ihtimalle erken yumurtlamıştım. Sizin de öyle bir durum olabilir. Reglden 4 gün önce çıkması da aslında buna işaret ediyor. Gönlünüze göre olsun.Merhaba kızlar geçen hafta cuma regle 4 gün kala 138 beta ile gebeliği öğrendim. Arada kan değeri artışına bakmadım bugün gecikmenin 4. Günü tekrar baktırdım 2000 çıktı. 2 günde 1 yaklaşık 4 kat artmış. Korkmam gerekiyor mu? Sağlık mı ya da ikiz gebelik ihtimali var mı sizce yorumlarınızı bekliyorum
Çok teşekkür ederim. Sizde sağlıkla büyütün inşallah. Yumurtlama günüm belli aslında hatta 2 gün geç yumurtladım. Testle takip ettiğim için eminim ondan. Tedirgin hissediyorum. Tatildeyim diye kafam rahattı aslında ama 1100 lerde çıkar diye düşünmüştümBenim regl gecikmesinin 3. Günü 6000’di. Biraz yüksek olduğu için ikiz mi diye düşündürdü, doktorların da şüphesi oldu ama büyük ihtimalle erken yumurtlamıştım. Sizin de öyle bir durum olabilir. Reglden 4 gün önce çıkması da aslında buna işaret ediyor. Gönlünüze göre olsun.
Yukarıda arkadaşımız güzelce hesaplamış. Bu şekilde artış çok normal. Mesela benim ilk gebeliğimde 4-40-250-1800 diye gitmişti (2-2-4-4 gün arayla). En az 2 kat artsın isteniyor, tam iki katı olmak zorunda değilÇok teşekkür ederim. Sizde sağlıkla büyütün inşallah. Yumurtlama günüm belli aslında hatta 2 gün geç yumurtladım. Testle takip ettiğim için eminim ondan. Tedirgin hissediyorum. Tatildeyim diye kafam rahattı aslında ama 1100 lerde çıkar diye düşünmüştüm
Reglden 4 gün önce 138
Reglden 2 gün önce 276
Regl günü 552
Gecikmenin 2.gunu 1104
Gecikmenin 4.gunu 2208
Her seferinde iki kat artmış 4 kat değil
Evet biliyorum ama 138 ile öğrendikten sonraki 6. Gün bugün 2000Yukarıda arkadaşımız güzelce hesaplamış. Bu şekilde artış çok normal. Mesela benim ilk gebeliğimde 4-40-250-1800 diye gitmişti (2-2-4-4 gün arayla). En az 2 kat artsın isteniyor, tam iki katı olmak zorunda değil
Kız kan testine inanamayıp idrar testi mi yaptın? Hamilesin tabi kiEki Görüntüle 3632543 Kızlar adete dört gün kala benımde 43.7 çıktı ınanmadm test yaptım bu sekılde sizce var mı gebelik
Çok tedirginim daha önce kımyasal olmustu hep
Eki Görüntüle 3632543 Kızlar adete dört gün kala benımde 43.7 çıktı ınanmadm test yaptım bu sekılde sizce var mı gebelik
Çok tedirginim daha önce kımyasal olmustu
Kanda çıkmış kızlar testi koyulaşıyor mu diye mi yaptınız? 2 günde bir artışa bakın %60 üstü artış ise sağlıklıdır. Bence bir kanamanız , ağrınız vs yoksa gecikmenin 10. Günü gidin hatta bana kalsa 7. Haftada gidin her şeyi görürsünüz. Tabi bu süreçte hiç bir sorun yoksa bekleyin. Bu arada ben de güncelliyeyim şuan 6+4teyim kalp atışınında duydum çok şükürAdetim 3 gün geçtikten sonra kanda total hcg 186 çıktı normal mi kızlar sizce ? Yarın tekrar kan verecem de korkuyorum bu değer normal mi acaba
Merhaba sizde durum nasıl? Benim de adetime 2 gün var ama 43.8 çıktı. Önceki hamileliyim boş keseydi. Acaba bu sonuç azmı diye merak ediyorum. Aslında son reglim 27 temmuz ama flo uygulaması 24 agustos diye gosteriyordu o yuzden 2 gün var diyorum bilmiyorum kafam çok karışık. Yorucu bir süreçEki Görüntüle 3632543 Kızlar adete dört gün kala benımde 43.7 çıktı ınanmadm test yaptım bu sekılde sizce var mı gebelik
Çok tedirginim daha önce kımyasal olmustu hep
Merhaba, yeniden kan verdiniz mi? Bende de sonuç az çıktı endişeleniyorumMerhabalar. Geçen ay 22 temmuzda adet oldum. Test yaptım silik çıktı 20 ağustosta beta hcg 59.03 çıktı açıkçası moralim bozuldu yarın yine kan vereceğim Nisan ayında boş gebelik geçirmiştim çok tedirginim.. beta düşük çıkıp sonradan sağlıklı gebelik geçiren var mi
Merhaba. Akşam kan vereceğim. Siz daha sonra kan verdiniz mi ? Bende öncesinde boş gebelik yaşamıştımMerhaba, yeniden kan verdiniz mi? Bende de sonuç az çıktı endişeleniyorum
Ben kan bu gün verdim sonucum 43.8 . Yarın doktor randevum var ne söylerse onu yapıcam. Hayırlısı hepimiz için. sizinle de paylaşırımMerhaba. Akşam kan vereceğim. Siz daha sonra kan verdiniz mi ? Bende öncesinde boş gebelik yaşamıştım
İnşallah sağlıklı gebelikler geçiririz hepimizBen kan bu gün verdim sonucum 43.8 . Yarın doktor randevum var ne söylerse onu yapıcam. Hayırlısı hepimiz için. sizinle de paylaşırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?