Beta değerim düştü , tekrar çıkar mı ?

BirAnnebirAli

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Ocak 2021
699
509
53
Hamileliğimi öğrendiğimden beri belirli günler kan vererek takip ediyor doktorum ama dün ki kan sonuçlarında 1400 lerde olan beta 1200 lere düştü Doktor maalesef düşük riski var dedi . Yarın tekrar gideceğim bu durumu yaşayan var mı tekrar yükselir mi ?

Kimse yok sanırım

Cnm benimki de şu şekilde ptesi 191 Çarşamba 272 cuma 230 bugün pazar 216 kimyasal gebelik benimki sanırım, çünkü dış gebelik te yavaş yavaş artıyor Muş.benimki yavaş yavaş düşüyor.ne olacak bilmiyorum.cuma günü doktor dış gebelik olabilir tedavi başlamak gerekiyor dedi

Bende düşük yapıyorum maalesef ki kanamam da başladı , doktorumun söylediğine göre bebek tutunamamış
Beta değeri başlarda yavaş düşer sonra hızlanır dedi
Rabbim tekrar hayırlı zamanda nasip etsin inşallah

Kimyasal geçiriyorsunuz ,değeriniz sıfırlanıyor mu diye takip ediyorlar, kürtaj gibi bişi lazimmi diye. Ben kanama başlayınca 7 gün adet olmustm ondan sonra hamile kaldım tekrar . Çok fazla kimyasal ardından kalan var , ovulasyon testlerini bu ay kullanın , Allah sağlıkla nasip etsin isteyen herkese

ovulasyon testiyle hamile kalmıştım zaten
Benimde değerimin normale dönmesini takip ediyorlar dediğiniz gibi, siz ne kadar zaman sonra tekrar hamile kaldınız peki

Sonraki ay kaldim yani hiç düşük olmamış gibi, hiç beklemiyordum sürekli ağlıyordum, inşallah sağlıkla.kucagima da alırım ,okuyordum kimyasaldan sonra kalanları ama istisna gibi geliyordu. Allah nasip etti çok şükür. Sizede sağlıkla nasip olur inşallah

Geçmiş olsun.kimyasal gebelik sonrasi hemen hamile kalınabiliyor. Düşen bebek sağlıklı bir bebek olamayacgi icin vücut atıyor.insAllah en güzel zamanda sağlıkla yavrunuza kavusun

Çok sevindim sizin adınıza Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah
Siz kürtaj olmuşmuydunuz

Çok sevindim sizin adınıza Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah
Siz kürtaj olmuşmuydunuz
Amin inşallah Allah razı olsun, öncesinde bir yıl ovulasyon kullanmıştım , hsg cekilmstm herşey normaldi ama olmuyordu, her ay ağlaya ağlaya regl oluyodm. Sonra iki ay üst üste hamile kaldım. Zor ama bir vakti var işte, .kürtaj Olmadım bir haftda değerim sıfırlandı çok şükür

Cevabınız için çok teşekkür ederim Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah

Kimyasal düşük aslında öylesine göz ardı edilecek bir durum da değil İnternetler de falan yazar yada çoğu doktor söyler ilk gebelikler de genelde olur böyle durumlar falan diye ama yine de ben de ilk kimyasal yaşadığımda normal sanıp önemsememiştim ama arkası gelince de bende pıhtılaşma sorunu çıktı şimdi çok şükür sağlıklı bir şekilde ilaç iğne ile gebeliğim devam ediyor ama kimyasal gebelik denilipte geçilmemeli tekrarı olmaması için ben herkese olsun olmasın sorun testlerini yaptırmayı tavsiye ediyorum işi garantiye almak iyi olur

Bana kimyasal gebelik denmedi tahminen 3 haftalık falandı muhtemelen tutunamamış dedi doktorum , tabi dediğiniz gibi tedbiri elden bırakmamak takibinde olmak en doğrusu bu kadar küçük olmasına rağmen kaybetmek çok üzücüydü

Tamam işte canım tutunamaması adına kimyasal gebelik deniliyor kese falan görülmemişti kalp atışı da bebekte yoktu muhtemel döllenme oluyor ama sağlıksız olduğu için vücut adet kanı ile atıyor tekrar herhangi gibi bi operasyona gerek kalmadan buna kimyasal gebelik kimyasal düşük denir işte o yüzden söyledim bir daha yaşamazsınız inşaAllah Rabbim hayırlı zamanda yeniden nasip etsin

Evet dediğiniz gibi kese görmedik zaten 5 haftadan sonra kese görünüyor genelde demişti doktor
Muayene ettiğinde tüplerde ve yumurtalıklarda kanama yok doğal yolla temizlenirse çok iyi olur dedi Salı günü sabah tekrar gideceğim
Amin inşallah

Mrba çok güzel yazmış siniz sorun testleri nelerdir siz özelde mı devlet TE mı yaptırdınız peki

Benimde oğleden sonra hafif leke şeklinde başladı.doktorunuz ilaç verdi mi peki.

Benimde oğleden sonra hafif leke şeklinde başladı.doktorunuz ilaç verdi mi peki.
Hayır vermedi ağrı kesici dahi kullanma gidişatı etkilemesin dedi hatta
Salı günü kontrolüm var o zaman muayene edip herhangi bişey kalmış mı diye kontrol edecek ve beta değerlerini takip ediyor normale dönmesi için

Teşekkürler en kısa zamanda sağlıcakla alırsın kucağına inşallah

Mrba çok güzel yazmış siniz sorun testleri nelerdir siz özelde mı devlet TE mı yaptırdınız peki
Ben ilk kimyasal yaşadığımda ne olduğunu bilmiyordum hatta normal denildi hep önemsemedim sonra üst üste üç kere yaşadım kimyasal bende özele gidiyordum orda söyledim zaten doktor da şahit oldu son düşüğüme sebebi ne diye sordum oda bana DNA genetik test yapalım pıhtılaşma muhtemel dedi ben devlette iki mi üç mü düşük olmadan yapılmıyor diye biliyorum bir de benim yaşadığım şehir de devlette yapmıyorlardı bu testi büyük şehirlere gitmem gerekti bende özelde para verip yaptırdım 1450₺ civarı para ödemiştik ama kromozom genetik her test yapıldı bana da eşime de bir de hormonlarınızı da kontrol ettirin bende ekstra tiroid de vardı bir yıla yakın da çünkü hamile kalamadım bu yüzden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…