Beta değerim yükselir mi sizce yardımcı olur musunuz ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Sena3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Sena3

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Haziran 2022
216
157
33
26
Kızlar genelde adetim düzensiz 30-35 gün arayla adet oluyorum . Bugünde 34. Günüm adet olmadım şüphelendim ve kan testi verdim beta 11,50 çıktı ama bana çok düşük geldi böyle olup değeri yükselen var mı ? Şuan mutlu olamıyorum sevinemiyorum 6-7 ay önce kimyasal gebelik yaşadım için yardımcı olun lütfen

Benim de adetim düzensizdir, 35. Gün falan 51le öğrenmiştim bence sizinki de yükselecektir inşallah

Şuan kaç aylık hamilesiniz devam ediyor mu gebeliğiniz

Yukselme ihtimali var. Umarım duzei yukselir.İki gune bir test verin. ama suan cok yenim bir hafta sonra verin daha iyi olur.

Şuan kaç aylık hamilesiniz devam ediyor mu gebeliğiniz
Şu an 5 aylık hamileyim ve devam ediyor çok şükür. Rabbim size ve isteyen herkese hayırlısıyla nasip etsin inşallah Sizde emin olmak için 2 gün sonra tekrar kan verin bence

Yukselme ihtimali var. Umarım duzei yukselir.İki gune bir test verin. ama suan cok yenim bir hafta sonra verin daha iyi olur.
Evet haklısınız biraz beklemem gerek ama insan dayanamıyor merak ediyor bide bir buçuk yıldır evliyiz bir yılı vajinismus ile uğraştım beş aysıe düzenli ilişki yaşıyorum ve çok istiyorum bi evlat inşallah değerim yükselir 3-4 güne bir test vereceğim

Şu an 5 aylık hamileyim ve devam ediyor çok şükür. Rabbim size ve isteyen herkese hayırlısıyla nasip etsin inşallah Sizde emin olmak için 2 gün sonra tekrar kan verin bence
Evet aynen pazartesi tekrar vermeyi düşünüyorum Allah bebeğinizi sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah

Kızlar ben buraya yeni kayıt oldum bir sorum olacak benim de iki defa Klomen ve çatlatma iğnesi oldum olmadı üçüncü kullanımımda başka doktora gittim o sade Klomen kullanmamı söyledi 16 aralıkta adet oldum 4. Günü doktora gittim klomeni kullandıktan bir hafta sonra tekrar kontrole gittim 21mm yumurta dedi 29 Aralık yumurtam çatladı kontrol etti doktor ilişki önerdi ve iki gündür acayip bel ağrısı ve göğüs ağrısı var klomenin yan etkisi mi yoksa hamilelik mi bilemedim ama bu ağrıya da çocuk olur mu bu arada 12 Ocak adetimin günü

Meraba arkadaşlar bı sorum olucak cevap veren olursa sevinirim lütfen ben adete bir hafta kala test yaptım silik çıktı burdan dört gün önce sağlık ocağına gittim kan verdim beta hcg 5.43 çıktı doktor hanım ne negatif nede pozitif diyemem dedi sizde hamilelik varmı

Merhaba bende yeni kayıt oldum beta hcg yavas yükseliyor 412-817-2029 dün de 2079 olarak geldı adetim düzensiz 20 günde bir de oldum 28 günde 32 gunden hep dengesızlık yasadım doktor ufak bır kesesi görüntü var yerleşmeye çalısıyor demişti sonucu atınca sağlıksız gebelıge işaret pazartesi gel hemen dedı bu durumu yaşayıp sağlıkla dogum yapan varmı acaba

Sonucunuz ne oldu acaba

Merhabalar evet var ama çok yeni daha yeni oluşuyor bence 1 hafta sonra yine kan verin değeriniz yükseliyor mu diye en iyi sonuç odur benimde testim pozitif çıkmıştı ama kanda 2 değeri yani negatif çıktı oyuzden güvenme bu testlerde de yanılma payı var

Sonucun nedir cankm bende 29 aralık çatlatma ignedi oldum

Merhaba Hatice, nasılsın ne yaptın
Yani yükseldi değerlerim son verdiğimde beta 3500 civarlarındaydı doktor keseyi gördü geç döllenme büyük ihtimal dedi iki hafta sonra tekrar gel dedi kalp atışı için 4 -5 haftalık falanmış şuanda kalp atışını fa duyarım umarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…