Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Tebrik ederimdarısı bize
Döngünün kaçıncı günü veya adete kaç gün var veya adetten kaç gün geçti?
Genelde hafta hesabına göre bhcg değerlendiriliyor ya da bir sonraki değerin artış oranına göre
Ve tabii ki belirtilerinin nelerdi
Tebrik ederimdarısı bize
Döngünün kaçıncı günü veya adete kaç gün var veya adetten kaç gün geçti?
Genelde hafta hesabına göre bhcg değerlendiriliyor ya da bir sonraki değerin artış oranına göre
Ve tabii ki belirtilerinin nelerdi
Ben regl gecikmemin 2.gunundeyim. sabah idrarda pozitifi gorunce kan verdim hemen normal regl belirtilerime artı olarak gogus ucu hassasiyeti ve bulantı eklendi.
Ben regl gecikmemin 2.gunundeyim. sabah idrarda pozitifi gorunce kan verdim hemen normal regl belirtilerime artı olarak gogus ucu hassasiyeti ve bulantı eklendi.
Kizlar merhaba bende daha yeniyim ve sizin bilgilerinize ihtiyacimvar normalde reglime iki gun var. Ama biraz birseylerden suphe duydugum icin kan vermeye gittim 5 ekimde beta degerim 261di
Dun verdim 461 yükselmiş iyimi sizce doktorum 4 haftalik dedi keseyi ne zaman gorebilirim
Kizlar merhaba bende daha yeniyim ve sizin bilgilerinize ihtiyacimvar normalde reglime iki gun var. Ama biraz birseylerden suphe duydugum icin kan vermeye gittim 5 ekimde beta degerim 261di
Dun verdim 461 yükselmiş iyimi sizce doktorum 4 haftalik dedi keseyi ne zaman gorebilirim