Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yüzde 69 artış var bence normal bundan sonrakilerde daha fazla olur bence. Sağlıkla alın kucağınıza10. Gün 378
12. Gün 636
Biraz sınırda artmış ama bu değerlere ne diyorsunuz
Bi moralim bozuldu direk 2 katını görmeyince ama sonuçta artmış değil mşGayet güzelRabbim sağlıkla devam ettirsin
![]()
Allah razı olsun kardeşim olur değil mi benimledirYüzde 69 artış var bence normal bundan sonrakilerde daha fazla olur bence. Sağlıkla alın kucağınıza
Değerlerin yüksek olduğu için korkacak bir şey yok inşaallah.Bi moralim bozuldu direk 2 katını görmeyince ama sonuçta artmış değil mş
Allah razı olsun canım içime bir an şüphe düştü ama kötü düşünmek istemiyorumDeğerlerin yüksek olduğu için korkacak bir şey yok inşaallah.
Tabiki seninledir 10.gün 378 betayla seninle olmaması gibi bir durum olamaz. Rabbimin izniyle sana sımsıkı tutunmuşAllah razı olsun kardeşim olur değil mi benimledir
Kuzum bence hiç korkma çok güzel ilerlemiş ben de c tesi teste gidicem benim için de dua eder misin ? Allah sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin inşAllah razı olsun kardeşim olur değil mi benimledir
Etmez olur muyum ederim tabi rabbim emeklerimizi boşa çıkarmaz sende çok güzel değerlerle varlığını hisset inşallahKuzum bence hiç korkma çok güzel ilerlemiş ben de c tesi teste gidicem benim için de dua eder misin ? Allah sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin inş![]()