Maşallah çok güzelKızlar ilk gebeliğim ve haliyle çok heyecanli ve çok endişeliyim.kimyasal di dış gebelikte bu düşüncelerden kurtulamıyorum.Bilen varsa yardımcı olabilir mi?
Beta 5 Aralık(19:00) "250"
7Aralik(09:00) 795
9 Aralık(14:20) "1993" gelmiş nasıl degerler
Bence cok guzel olmadı gerektıgı gıbı saglıkla buyusunKızlar ilk gebeliğim ve haliyle çok heyecanli ve çok endişeliyim.kimyasal di dış gebelikte bu düşüncelerden kurtulamıyorum.Bilen varsa yardımcı olabilir mi?
Yaa çok teşekkür ederim için ferahladi bilmiyorum ne nasıl çok teşekkür ederim çok mutku oldum şuanBence cok guzel olmadı gerektıgı gıbı saglıkla buyusun
Yaa çok teşekkür ederim için ferahladi bilmiyorum ne nasıl çok teşekkür ederim çok mutku oldum suanBence cok guzel olmadı gerektıgı gıbı saglıkla buyusun
Birde günlük mu iki katı olması lazım iki günde mi yoksaBence cok guzel olmadı gerektıgı gıbı saglıkla buyusun
İki günde mi iki kat artmalı tek günde mi nasıl oluyor bu betaMaşallah çok güzel
İki günde bir iki kat artış olmalı canm.İki günde mi iki kat artmalı tek günde mi nasıl oluyor bu beta
Çok güzel değerler kuzu. Ben de senin gibiyim malesef o düşünceleri atamıyorum kafamdan. ilk gebeliğim 1 kere kan verdim 488 çıktı yarın vereceğim tekrar. Dua et banaKızlar ilk gebeliğim ve haliyle çok heyecanli ve çok endişeliyim.kimyasal di dış gebelikte bu düşüncelerden kurtulamıyorum.Bilen varsa yardımcı olabilir mi?
2 gunde bir ölçülen kan degeriniz 2 kat seklinde artması gerek ama bazı doktorlar %60 lık artısada nırmal dıyorYaa çok teşekkür ederim için ferahladi bilmiyorum ne nasıl çok teşekkür ederim çok mutku oldum suan
Birde günlük mu iki katı olması lazım iki günde mi yoksa
Ben günlük iki kat artış olcak diye korkmuştumİki günde mi iki kat artmalı tek günde mi nasıl oluyor bu beta
Ayyy insaAlllahhh canım benimmm yaaaÇok güzel değerler kuzu. Ben de senin gibiyim malesef o düşünceleri atamıyorum kafamdan. ilk gebeliğim 1 kere kan verdim 488 çıktı yarın vereceğim tekrar. Dua et bana
Haberdar et bni deAyyy insaAlllahhh canım benimmm yaaa
Anladım canım ya bn onu günlük iki kat diye hesaplıyorum ondan sıkıntı etmişim kendime valla sayenizde endişelerim hafifledi2 gunde bir ölçülen kan degeriniz 2 kat seklinde artması gerek ama bazı doktorlar %60 lık artısada nırmal dıyor
Canım senin bat ne zaman diAyyy insaAlllahhh canım benimmm yaaa
Bat 4 aralıktı canmCanım senin bat ne zaman di
Benimde 4 aralikti hadi insaAlllahhh rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin isteyen herkese de bu duyguyu yaşatsın RabbimmBat 4 aralıktı canm
Amin kuzum inşallahBenimde 4 aralikti hadi insaAlllahhh rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin isteyen herkese de bu duyguyu yaşatsın Rabbimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?