- Konu Sahibi Kocayaslisiskodunya
Saglikli olsun varligini bilmek bile cok güzel son adet tarihi 29 ocakHayır çok küçük henüzson adet tarihinizin ilk günü nedir
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Saglikli olsun varligini bilmek bile cok güzel son adet tarihi 29 ocakHayır çok küçük henüzson adet tarihinizin ilk günü nedir
Hayır çok küçük henüzson adet tarihinizin ilk
Şu an 4 hafta 3 günlük sayılıyor. 5 haftalıkken giderseniz büyük ihtimalle (geç döllenme değilse) kese görünür ama bebek görünmez. 6 haftalıkken giderseniz bebek gorunebilir ama Cook Cook küçük. Kalp duyulma ihtimali de olabilir. Ben ilk hamileligimde tam sizin kadarliktim doktora gittim giriş yapma baksam da görünmez 5 hafta olunca gel dedi. ikinci hamileliğimde de 5 haftalıkken gittim progestan (düşük ilacı) hap verdi içme ne olur ne olmaz evde dursun dedi. Lekelenme geldiğini mesaj attım sabah akşam iç eğer tekrar gelirse gel bakalım dedi. Eğer hiçbir sıkıntınız yoksa kanama falan bence 6 haftalik olmadan gitmeyin en azından bebeği gorursunuz. muayene ücretleri almış başını gitmiş erken gidince hiçbir şey gorunemiyorSaglikli olsun varligini bilmek bile cok güzel son adet tarihi 29 ocak
Sukur bir sıkıntım yok çok sukur. Valla nasıl hesaplanıyor. Gebelik programı hangisi indireyimŞu an 4 hafta 3 günlük sayılıyor. 5 haftalıkken giderseniz büyük ihtimalle (geç döllenme değilse) kese görünür ama bebek görünmez. 6 haftalıkken giderseniz bebek gorunebilir ama Cook Cook küçük. Kalp duyulma ihtimali de olabilir. Ben ilk hamileligimde tam sizin kadarliktim doktora gittim giriş yapma baksam da görünmez 5 hafta olunca gel dedi. ikinci hamileliğimde de 5 haftalıkken gittim progestan (düşük ilacı) hap verdi içme ne olur ne olmaz evde dursun dedi. Lekelenme geldiğini mesaj attım sabah akşam iç eğer tekrar gelirse gel bakalım dedi. Eğer hiçbir sıkıntınız yoksa kanama falan bence 6 haftalik olmadan gitmeyin en azından bebeği gorursunuz. muayene ücretleri almış başını gitmiş erken gidince hiçbir şey gorunemiyor
ben happymom indirdim ordan takip ediyorumSukur bir sıkıntım yok çok sukur. Valla nasıl hesaplanıyor. Gebelik programı hangisi indireyim
Son adetinizin ilk günü hamileliğinizin ilk günü sayılıyor. Ben happy mom dan memnunumSukur bir sıkıntım yok çok sukur. Valla nasıl hesaplanıyor. Gebelik programı hangisi indireyim
Uygulamayı indirdim 4hafta 3 gün yaziyor dogrumu acaba o kadar oldumu kiSon adetinizin ilk günü hamileliğinizin ilk günü sayılıyor. Ben happy mom dan memnunum![]()
hayırlı olsun sağlıkla kucağınıza alın inşallah :) gebelik var ama görmek için daha erken iki gün sonra aynı yerde bir daha kan verin en az yüzde elli artarak devam etmeli. kese daha iki haftaya filan görünür tahminimceDün verdim kan sonuc bu cikti saglik ocağındaki doktor gebelik var . Gebelik takibi kaydı açtır dedi 4 haftaya yakın dedi . Sizce
Anladım sağlıklı olsunda sonradan da görülsün kesehayırlı olsun sağlıkla kucağınıza alın inşallah :) gebelik var ama görmek için daha erken iki gün sonra aynı yerde bir daha kan verin en az yüzde elli artarak devam etmeli. kese daha iki haftaya filan görünür tahminimce
Evet Adetken de hamile sayildiginiz için adet oldugunuz hafta da içindeUygulamayı indirdim 4hafta 3 gün yaziyor dogrumu acaba o kadar oldumu kimaruz gör sorumu
Anladım çok teşekkürlerEvet Adetken de hamile sayildiginiz için adet oldugunuz hafta da içinde![]()
Yarın a randevu almışım bakalim ne diyecekler en azından folik asit verirhayırlı olsun sağlıkla kucağınıza alın inşallah :) gebelik var ama görmek için daha erken iki gün sonra aynı yerde bir daha kan verin en az yüzde elli artarak devam etmeli. kese daha iki haftaya filan görünür tahminimce
merhaba ben 5+0 da keseyi gördüm doktor 10 gün sonra gel kalp atışına bakalım dedi ama ben randevu gününe kadar kendimi yiyorum ya kalp atışını duyamazsak ya boş gebelikse diye bir sürü olumsuz seyler okudum, sizce olabilir mi boş gebelik? değerlerime bakınca saglıklı gebelik olarak görünüyo demişti doktorEvet Adetken de hamile sayildiginiz için adet oldugunuz hafta da içinde![]()
Lütfen evham yapmayın siz endişelenince bir şey değişmeyecek ki. Sadece bebeğiniz endişeli ve kaygılı bir bebek olur. Ben ilk hamileligimde sürekli ağladım ve inanılmaz aglak bir oğlum var. Bebekler annenin duygusunu da aliyolarmerhaba ben 5+0 da keseyi gördüm doktor 10 gün sonra gel kalp atışına bakalım dedi ama ben randevu gününe kadar kendimi yiyorum ya kalp atışını duyamazsak ya boş gebelikse diye bir sürü olumsuz seyler okudum, sizce olabilir mi boş gebelik? değerlerime bakınca saglıklı gebelik olarak görünüyo demişti doktor
tesekkür ederim yanıtınız icin, endişelenmeden duramıyo insan, her sey sorunsuz gecer umarımLütfen evham yapmayın siz endişelenince bir şey değişmeyecek ki. Sadece bebeğiniz endişeli ve kaygılı bir bebek olur. Ben ilk hamileligimde sürekli ağladım ve inanılmaz aglak bir oğlum var. Bebekler annenin duygusunu da aliyolar
İnşallahtesekkür ederim yanıtınız icin, endişelenmeden duramıyo insan, her sey sorunsuz gecer umarım![]()