Beta dgeerleri

Ensarpasa

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
10 Aralık 2017
11
3
1
29
Kizlar hamile oldugumu yeni ogrendim beta degerlerim cok yuksek cikti (70bin uzerinde)ebe ikiz olabilceğini soyledi persembeye randevu aldim ama ben cok merak ediyorum bilgiisi olan varsa yardimci olurmusunuz...

Baya yüksek çıkmış. Kaç gün geciktiğinizde yapıldı test. İkiz için bile yüksek sanki...

Blmiyorum ki ebe ikiz olabilceğini soyledi ama randevuda alamadim anca persembeye var aldim iate nolck baklm merak icindeyim

Ikiz gebelikle beta değerinin bi ilgisi yok. Çok araştırdım doktora da sordum öyle birşey yok. Sizinki nedendir bilmem ama inşallah sagliklidir.

Cuma gunu ogrendim iste sat 20 ekim
Sat 20 ekimse eğer 7 hafta 3 günlük hamilesiniz. Gidince kalp atışını bile duyabilirsiniz. Biraz geç öğrendiniz sanırım. Benim sat 13 ekim de ben öğreneli 4 hafta olucak. Ben mi çok erken öğrendim acaba

evet bliyorum 7 haftalik suanda ama beklemiyodum o yuzden yeni ogrendim supriz oldu bizede ikiz yada tek saglikli olsun hakkimzda hayirlisi neyse o olsun tabiki ama ikiz olsun isterim

Benimde değerlerim normalinden yüksekti ikiz sandık ama doktor o değerler çok yanıltır biz hiçbir zaman o değerlere göre değerlendirmeyiz dedi. Ama inşallah ikizdir ikiz istiyormuşsun :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…