Beta hcg 0,100

Gamzegokhan

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
10 Kasım 2019
25
5
1
34
Arkadaşlar merhaba ıyi geceler bende hep girip yorumlara bakardım ve üye oldum sonunda.Bir sorum olacak adete 10 gun kala beta 0,24 tu üç gün sonra tekrar verdim 0,100 olmuş yani bir hafta kalasıya müthiş bir bel kaSık agrım var goguslerimde ağrıyor adet belirtisi gibi ama üç günde 0,100 olunca ki bir hafta var umutlandım benim gibi olupta adet vakti gelince geciken veya hamile kalan oldu mu?Çok istiyorum bir umut işte

Canim 0.100 ve 0.24 gebelik olmadigini gosterir. Gebelik olmasi icin 5.00 in ustu olmasi gerekir. Dilerim diger ay hamile kslirsin Rabbim gonlune gore versin

Teşekkür ederim yanıtın ve duan için benim adetime 10 vardı 0,24 üç gün sonra gittim yükselmiş 0,100 olmuş artınca daha da regle gün varken bir umut işte

8 yıldır bekliyorum 0,24 ten 0,100 olmuş canım biliyorum 0 bir anlam ifade etmiyor ama belki benim gibi olan sonradan gebe kaldığını öğrenen olmuş mu diyerek umut ediyor insanyanıtın teşekkürler

8 yıldır bekliyorum 0,24 ten 0,100 olmuş canım biliyorum 0 bir anlam ifade etmiyor ama belki benim gibi olan sonradan gebe kaldığını öğrenen olmuş mu diyerek umut ediyor insanyanıtın teşekkürler
Bende bekliyorum canım 4 yıldır çok iyi anlıyorum seni ama işte demek istediğim yükselmemiş düşmüş hayırlısı olsun hakkımızda

Valla mı ya çok üzüldüm şimdi ha ben çıkmış sanıyordum dediğin gibi hayırlısı canım rabbim herkese nasip etsin içinde bizede inşallah

Teşekkür ederim yanıtın ve duan için benim adetime 10 vardı 0,24 üç gün sonra gittim yükselmiş 0,100 olmuş artınca daha da regle gün varken bir umut işte
Daha yumurtlama zamanindasin simdiki zamanlarda iliski olsun ki 10.gun sonrasi gebelik testi yaparsin canim. Üzülme canim benim her seyin vakti vardir. Bakalim mevlam neyler neylerse guzel eyler

Aselce lütfen bana dönus yap🙏 sen 0,24 ten 0,100 oluşuna yükselme değil düşme var demistin ya bu 0,0 olup 1,2,3 vs olup 10 ve üstü oluyor canım gebelik için cevaplarsan çok sevinirim 72 saatte yükselme dedikleri 0,100 den kaça gelmeli peki bu konu hakkında bilgim sıfır ben yükseldi diye seviniyordum meğer dususmus o vakit 0,100 den sonra kac olmali hiç ıyi değilim

Aselce lütfen bana dönus yap🙏 sen 0,24 ten 0,100 oluşuna yükselme değil düşme var demistin ya bu 0,0 olup 1,2,3 vs olup 10 ve üstü oluyor canım gebelik için cevaplarsan çok sevinirim 72 saatte yükselme dedikleri 0,100 den kaça gelmeli peki bu konu hakkında bilgim sıfır ben yükseldi diye seviniyordum meğer dususmus o vakit 0,100 den sonra kac olmali hiç ıyi değilim
Ben dusme var demedim gebelik icin erken daha yumurtlama donemindesin iliski olmali bu zamanlarda bak yumurtlama gunleriini takip et o gunlerde iliski olsun gebelik icin yuksek ihtimal tutar. Gebelik icin 5 ve uzeri olmali sayinin.. senin 0.100 yani 0. 1 beta hcg 5 ten yukari cikinca 2 gune bir katlanmasi lazim bu degerin saglikli gebelik olmasi icin. Yani diyelim 5 cikti degerin. 2 gun sonra 10 olmali ondan sonra 2 gun sonra 20 olmali.. diye gidiyor..

Adetinize kaç gün var bilmiyorm ama inşallah size güzel bi sürpriz yapar

Ben dusme var demedim gebelik icin erken daha yumurtlama donemindesin iliski olmali bu zamanlarda bak yumurtlama gunleriini takip et o gunlerde iliski olsun gebelik icin yuksek ihtimal tutar. Gebelik icin 5 ve uzeri olmali sayinin.. senin 0.100 yani 0. 1 beta hcg 5 ten yukari cikinca 2 gune bir katlanmasi lazim bu degerin saglikli gebelik olmasi icin. Yani diyelim 5 cikti degerin. 2 gun sonra 10 olmali ondan sonra 2 gun sonra 20 olmali.. diye gidiyor..

Çok saol allah razı olsun senden rabbimde hep sana yetişsin inşallah hemen döndün çok teşekkür ederim ıyisimi bir deri bir kemik kalmadan allaha bırakmak vardır elbet bir bildiği hayırlısı napayım

Back
X