- 7 Kasım 2019
- 1.367
- 2.847
- 53
- 29
- Konu Sahibi Gamzegokhan
Benimki gelecek gibi qaliba agrilarim varİnş bakalım beklemekteyim ya yumurtlama dan beri göğüsleri şiş vallahi yanıyor ve acıyor. İnş seninkine hiç gelmez
Senden naber
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benimki gelecek gibi qaliba agrilarim varİnş bakalım beklemekteyim ya yumurtlama dan beri göğüsleri şiş vallahi yanıyor ve acıyor. İnş seninkine hiç gelmez
Hayırlısı canım bnde hala tık yok ama bugün bahçede zeytin toplamaya geldik varsa eğer inş birşey olmamıştır sadece belim ağrıyor ama o hep vardı yorgunluk var yarın bakalım bir gelecek mi bat yarın herkes için hayırlısı olsunBenimki gelecek gibi qaliba agrilarim var
Senden naber
Ağır zeytin poşetlerini kaldırdım ağaca çıktım benHayırlısı canım bnde hala tık yok ama bugün bahçede zeytin toplamaya geldik varsa eğer inş birşey olmamıştır sadece belim ağrıyor ama o hep vardı yorgunluk var yarın bakalım bir gelecek mi bat yarın herkes için hayırlısı olsun
19u. Gelmezse bi kan testi yaptirHayırlısı canım bnde hala tık yok ama bugün bahçede zeytin toplamaya geldik varsa eğer inş birşey olmamıştır sadece belim ağrıyor ama o hep vardı yorgunluk var yarın bakalım bir gelecek mi bat yarın herkes için hayırlısı olsun
Olucagi varsa nə kadar ağır tawisan bile olur guzel duwun guzel olsunAğır zeytin poşetlerini kaldırdım ağaca çıktım ben
İnş o zamanda gelsin bir bakarız19u. Gelmezse bi kan testi yaptir
Ewet canim doğru söylüyor sunOlucagi varsa nə kadar ağır tawisan bile olur guzel duwun guzel olsun
Canım düzenli değil ama bu ay yumurtlama yı iyi takip ettim ben yortlaama tarihine göre tam yarın 14 gün geçecek yani adet tarihim yarın olacak ve 15 gündür gerçekten göğüs ve bel ağrım var ama yine Allah ım bilir ol derse olur onun kudretine sual olunmaz Hayırlısı olsun çok da sakinim ve relax ım olmasada üzülmem yani çünkü bir hayr vardır inş herkesin gönlüne göre ve hayırlı bir evlat nasip etsin inşallahAdetlerin düzenli mi canım benim daha önce 4.4 çıkmışligi bile var ama o ay gebelik yoktu Rabb'im sağlıkla nasıp etsin insAllah![]()
Kendin belirtilere göre takip etmişsn sanırım hayırlısı olsun canım eğer yumurtlamaya eminsen bu ay tutmamış gibi ama eğer geç yumurtlama olmussa bence hala umut var ben 5 Kasım da kan verdim 1.20ydi 9 Kasım'da kanda yükselmeye başlamış olacak ki idrar testi silik çıktı yani pozitif 11 Kasım'da 110 çıktı değerim geç döllenme ihtimali olabiliyorCanım düzenli değil ama bu ay yumurtlama yı iyi takip ettim ben yortlaama tarihine göre tam yarın 14 gün geçecek yani adet tarihim yarın olacak ve 15 gündür gerçekten göğüs ve bel ağrım var ama yine Allah ım bilir ol derse olur onun kudretine sual olunmaz Hayırlısı olsun çok da sakinim ve relax ım olmasada üzülmem yani çünkü bir hayr vardır inş herkesin gönlüne göre ve hayırlı bir evlat nasip etsin inşallah
Bnde tık yokKizlar naber?
Benim galiba yine tutmuycak bu ay![]()
InwaAllah guzel haberini aliriz canim benim kirmizilar geldiBnde tık yok
Hayırlısı bakalım canım Allah en iyisini bilir canım sen bol dua et ve hayırlısını isteInwaAllah guzel haberini aliriz canim benim kirmizilar geldi☹
İnş bklm hayırlısı canımInwaAllah guzel haberini aliriz canim benim kirmizilar geldi☹
Selam nasil oldu sonuçlarSlm cnm ben bugün hastaneye kan tahlili yaptırmaya gidiyorum sonucu yarın alırım artık hayırlısı bende hala tık uok