Kaç gün geçmişti tekrar kan verdiğinizdeBenim adet günümde verdiğimde 0.115 gün sonra olmadığım için tekrar verdiğimde 95.9 ama o yüzden düşük yaptım çünkü soğan suyu iç kaynatıp içmiştim
15Kaç gün geçmişti tekrar kan verdiğinizde
@SiriusR Adet ağrısı gibi ağrım oluyor ama hala ne gelen ne giden var pazartesi kan vericem bakalım@kodugselma naptınız bayaa gecikme yaşamıştınız, regl oldunuz mu veya tekrar kan verdiniz mi ?
Hayırlısı olsun haberlerinizi bekliyorum@SiriusR Adet ağrısı gibi ağrım oluyor ama hala ne gelen ne giden var pazartesi kan vericem bakalım
Hepimizin hakkında inşallahHayırlısı olsun haberlerinizi bekliyorum
Naptınız doktora gittiniz miHepimizin hakkında inşallah
Günaydın canım Kan sonucum çıkmış 0.100dü 0.2olmuşNaptınız doktora gittiniz mi
Yani yok yineGünaydın canım Kan sonucum çıkmış 0.100dü 0.2olmuş
Aynı hastanede mi verdiniz kanı pekiGünaydın canım Kan sonucum çıkmış 0.100dü 0.2olmuş
Ama sizde hesaplarsak 26 gün geçmiş yeni döngü gelmiş artık, yeni yumurtlama varsa o döllenebilir çünkü diğer döngü gelmiş canımYani yok yine
Hayır ilki acilde verdim sağlık verdim dündeAynı hastanede mi verdiniz kanı peki
Hastanelerin değer aralıkları farklıdır muhtemelen. Negatif bu sonuçtaHayır ilki acilde verdim sağlık verdim dünde
3 gün gelen kanamayi da adet sayabilir miyim bu durumda peceteye geliyodu az az kafam çok karıştı yaAma sizde hesaplarsak 26 gün geçmiş yeni döngü gelmiş artık, yeni yumurtlama varsa o döllenebilir çünkü diğer döngü gelmiş canım
Alıştım artık ama bi ümit denemek istiyo bazen insan yineHastanelerin değer aralıkları farklıdır muhtemelen. Negatif bu sonuçta
Ne zaman olmuştu 3 gün kanama peki3 gün gelen kanamayi da adet sayabilir miyim bu durumda peceteye geliyodu az az kafam çok karıştı ya
20 21 22 KasımNe zaman olmuştu 3 gün kanama peki
Kan sonucunuzun önünde < bu var mı yani <0.200 mü ?Alıştım artık ama bi ümit denemek istiyo bazen insan yine
Muhtemelen onu regl sayarsın canım benim. Çünkü yerleşme kanaması olsaydı Bugünki testin en azından binlerce çıkardı20 21 22 Kasım