- 21 Kasım 2025
- 87
- 25
- 3
- 22
- Konu Sahibi kodugselma
Beta hcg 0.100 çıktı yükselme şansı var mı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Okuduğum çoğu postta 0.100de geç döllenme olduğu ve sonradan yapılan kan testleri hamilelik var diyorSizi üzmek istemem ama 0’lı değerler yok diye kabul ediliyor sanırım ya. Benim de bi ara 0.50 çıkmıştı ama negatif dedi doktor
Sizin ne kadar geçmiştiSizi üzmek istemem ama 0’lı değerler yok diye kabul ediliyor sanırım ya. Benim de bi ara 0.50 çıkmıştı ama negatif dedi doktor
Yaa umarım öyledirOkuduğum çoğu postta 0.100de geç döllenme olduğu ve sonradan yapılan kan testleri hamilelik var diyor
Teşekkür ederim inşallah vardırYaa umarım öyledirbenim iki gün geçmişti . 2 gün sınra tekrar kan verin bence. Artışı kontrol edin eğer artış varsa inşallah hamilesiniz
![]()
ne kadar geçti regliniz ?Okuduğum çoğu postta 0.100de geç döllenme olduğu ve sonradan yapılan kan testleri hamilelik var diyor
10 gün geçtiğinde kan tahlili yaptırdım şuan 12 gün gecti daha bisey yokne kadar geçti regliniz ?
Döngü aralari uzun o yüzden geç yumurtlama geç döllenme diye düşünüyorum10 gün geçtiğinde kan tahlili yaptırdım şuan 12 gün gecti daha bisey yok
beklenen adet tarihinden sonra , yani döngünüz diyelim 35 gün zaten siz 35 gün üzerinden hesaplıcaksınız 10- 15 gün içinde net çıkması gerekir. siz yine içiniz rahat etmesi için 2-3 gün sonra tekrar kan verin isterseniz.10 gün geçtiğinde kan tahlili yaptırdım şuan 12 gün gecti daha bisey yok
Benimde 0:200 olabilir mi acaba adetime bir hafta kala vermiştim sabıt edememiştimOkuduğum çoğu postta 0.100de geç döllenme olduğu ve sonradan yapılan kan testleri hamilelik var diyor
Sokucu paylaşırsanız sevinirimDoktor da dün öyle dedi 10 gün sonra tekrar kan vericem şuan adetle ilgili bi durumum yok
Kaç gün geçti adetinBenimde 0:200 olabilir mi acaba adetime bir hafta kala vermiştim sabıt edememiştim
Tabi paylaşırımSokucu paylaşırsanız sevinirim
Bence yükselebilirKaç gün geçti adetin
Tekrar kan verdin miBenimde 0:200 olabilir mi acaba adetime bir hafta kala vermiştim sabıt edememiştim
1.20 transfer sonrası 9. Gun benimde . Umudum yok ama doktor iğneyele ilaca devam pazartesi yeniden ver test dedi . Artık komik geliyorlar banaSizi üzmek istemem ama 0’lı değerler yok diye kabul ediliyor sanırım ya. Benim de bi ara 0.50 çıkmıştı ama negatif dedi doktor
Benim transfer tüp bebek değil sadece günüm geçti geç döllenme geç yumurtlama diye şüpheleniyorum başka sorunun yok1.20 transfer sonrası 9. Gun benimde . Umudum yok ama doktor iğneyele ilaca devam pazartesi yeniden ver test dedi . Artık komik geliyorlar bana