Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ya inşallah Öyledir. Ama korkuyorum da test yapmaya çünkü çok stres yapıyorum. Geçen sefer sonucu alana kadar saatler Geçmek bilmedi ya. Biraz daha beklesem mi acaba bilemedim. Sanki yumurtlama da geç mi oldu anlamadım bu ay
Adete üç gün kala kan testi yaptım.0.168 çıktı. Şimdi adetin üzerinden 6 gün geçti. Değer yükselir mi. Sanki sol kasığımda Ağrı var. Bebiş var mıdır? Kızlarrrrrr
Allah sağlıkla büyümelerini göstersin canım. Sanki baya düşük benim değerim. Ama hiçte bişey hissetmiyorum arada acaba mı diyorum sonra geçiyor. Onuncu gün de olmazsam o zaman bi daha test yaptırılan canım. Inşallah sende hayırlısıyla 2. Bebişini kucaklarsınmerhaba ben adetime 6 gun kala kanda baktırdım 0.295 çıktı çok üzüldüm dedim birdahaki ay denerim adet günüm geldi çattı gelen giden yok test yaptım adet gunu silik çizgi sasırdım adetimi 5 gun gece kanda baktırdım 500 küsür çıkmıstı dr bos gebelik bu bebek yok dedi kürtaj yapılacak dedi agladım 1 hafta daha bekledim baska dr gittim o doktorun bos gebelik dediği oğlum 1 ay sonra 4. yasını dolduracak inşallah hamilesindir canım allahtan ümit kesilmez bak ben hamile degilim deim oğlum var ve 2. için bu ay start verdik :)
Canım sorun orda işte. Eşim daha erken olduğunu düşündüğü için önümüzdeki maçlar oynanmayabilir okuldan gelirken alayım bi test dedim sonra vazgeçtim. Iki üç gün daha bekleyeyim
Canım senin değerim yükselme ihtimali daha fazla gibi. İnşallah hamişsindir canımBenim de bata 4 kala <1.2 negatif çıktı. Şimdi batı bekliyorum inş gelmez. Bat geçerse bir daha baktırıcam. İnş değerlerimiz yükselir kızlar. Sonucu alanlar pozitif yada negatif yazsın lütfen ama inş pozitif olur
İnş canım inş hepimiz hamiş olalım inşCanım senin değerim yükselme ihtimali daha fazla gibi. İnşallah hamişsindir canım
Senin de bat geçmiş canım geç döllenmedir belki deCanım senin değerim yükselme ihtimali daha fazla gibi. İnşallah hamişsindir canım
İnşallah görmessin canım benimbakalım bende bugün daha olmadım hiç belirti de yokkırmızı kartı görmeden ümitlerinizi kırmayın kızlarbenimde BAT bugündü kac kere test yaptım günlerdir yok negatif ama iste kırmızıları görene kadar hala bir ümit bekliyorum.
![]()
Valla canım bilemiyorum ki bi kere denedik bu ay o da oldu mu olmadı emin değilim. Ana bi belirti yok bugün be hamilelik için ne adet için inşallah senden de benden de güzel haberler gelirSenin de bat geçmiş canım geç döllenmedir belki de