- 17 Ocak 2018
- 891
- 434
- 103
Valla sen bilenmiste konuşuyorsun şuan ben seni kırmaya devam etmiyorum aksine yazdığım şeyin gerekçesini açıklıyorum ama anlatacaklarım anladığınız şekilde yorum bulur ben şimdi size ne desem siz şahsi yukseleceksiniz gerek yok evet bir kaç konu açmış ve hepsinde de bir tane haddinden fazla kırıcı bir yorum almış gerek yok mesela madem bu yolları sende bizim gibi yürüdün bırak başkası uyarsın onu en anlaması gerekenler uyarmasin amaaan kuzum valla ben sana iyi niyetli dileklerimi iletiyorum sen isterseb buradan ters ters konuşmaya devam et istersen sohbeti sonlandir dilerim hayırlı sağlıklı tez zamanda evladın olur bende dahil olmak üzere eğer niyetinden eminsen kimseyi kafaya takma iyi gecelerBirine tahammül edemezken diğerini paramparça etmeyin o zaman ahi tutsa size ne demek aynı şey oluyor resmen kötülüğünü istemek bu ben polemiğe girmedim olayı büyüten sizsiniz sadece bu bayan her gün konu açıp bunu takıntı haline getiriyor daha önce rastlamamissiniz sanırım verilen cevaplardan da tatmin olmuyor daha önce de uyarıldı hala daha devam ediyor bunu söyledim kaldı ki anneligine veya anne olma hasretine laf etmedim edicek son kişiyim bunun duyarini da sizden öğrenecek değilim siz hala daha yaptığınızin farkında değilsiniz hala daha yaralamaya devam ediyorsunuz neyse durumunuza saygı duyuyorum daha fazla bir şey demicem siz kendini haklı görmeye devam edebilirsiniz