Beta Hcg 1.1

kardrbc

Üye
Kayıtlı Üye
8 Eylül 2022
42
19
18
24
Son adet tarihim 18 ağustos. Polikistik overim var. Adetime 6 gün kala kan verdim sonuç 1.1 çıktı yükselme ihtimali var mı?

Son adet tarihim 18 ağustos. Polikistik overim var. Adetime 6 gün kala kan verdim sonuç 1.1 çıktı yükselme ihtimali var mı?
6 gün kala verdiğiniz test net sonuç vermez. Gününüz geçince tekrarlayın

Tesekkur ederim cevabiniz icin . Ama değer çok düşük degilmi normalde hamilelik yok dediler
Düşük hamilelik yok bu değerle zaten. Artarsa sonradan artar henüz hamile bile olsan çıkmaz

Düşük hamilelik yok bu değerle zaten. Artarsa sonradan artar henüz hamile bile olsan çıkmaz
Peki kasık ağrısı. Goguslerde hassasiyet gogus ucu değişikliği de yaşıyorum ama daha öncesinde adetten once hiç böyle şeyler yaşamamıştım. Eğer varsa bunlar da hamilelik belirtisi olabilir mi bir bilginiz var mı.

Bu belirtiler hamilelikte olabilir olmayabilirdr malesef kişiden kişiye değişen şeyler. Bende hiç olmamıştı mesela. Ama olanıda çok

Pozitif sonuc aldınız mı merak ettim

Kızlar bişey sorcam geçen hafta bayıldım gözümü hastanede açtım kan değerlerime bakmışlar bekarım ama HCG değeri sonuç 1.1 yazıyordu ne anlama geliyor hiçbir bilgim yok acaba gebemiyim cevap verseniz çok sevinirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…