Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Peki kasık ağrısı. Goguslerde hassasiyet gogus ucu değişikliği de yaşıyorum ama daha öncesinde adetten once hiç böyle şeyler yaşamamıştım. Eğer varsa bunlar da hamilelik belirtisi olabilir mi bir bilginiz var mı.
Peki kasık ağrısı. Goguslerde hassasiyet gogus ucu değişikliği de yaşıyorum ama daha öncesinde adetten once hiç böyle şeyler yaşamamıştım. Eğer varsa bunlar da hamilelik belirtisi olabilir mi bir bilginiz var mı.
Kızlar bişey sorcam geçen hafta bayıldım gözümü hastanede açtım kan değerlerime bakmışlar bekarım ama HCG değeri sonuç 1.1 yazıyordu ne anlama geliyor hiçbir bilgim yok acaba gebemiyim cevap verseniz çok sevinirim