Beta hcg 1.2 çıktı bakabilir misiniz

Arelikooo

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
17 Ekim 2022
1.155
718
38
Kızlar yumurtlama üzerinden 11 gün geçti bugün itibariyle.Adetim de 6 gündür gecikti
Düzensiz adet görüyorum 2 gün sapma olur genelde.geçen hafta salı beta hcg 0.2 çıktı.3 gün önce yaptım 1.2 çıktı demin evde idrar testi yaptım bişey çıkmadı kasıklarımda batma var.rica etsem bu durumu yaşayan varmı..beta sı böyle çıkıpta gebe olan.yarın telrar gidicem

Kızlar yumurtlama üzerinden 11 gün geçti bugün itibariyle.Adetim de 6 gündür gecikti
Düzensiz adet görüyorum 2 gün sapma olur genelde.geçen hafta salı beta hcg 0.2 çıktı.3 gün önce yaptım 1.2 çıktı demin evde idrar testi yaptım bişey çıkmadı kasıklarımda batma var.rica etsem bu durumu yaşayan varmı..beta sı böyle çıkıpta gebe olan.yarın telrar gidicem
Negatif görünüyor. Geç yumurtladığın için regl gecikmiş olabilir.

Negatif, yumurtan çatlayamadığı için batma yaşıyosundur muhtemelen. Bir doktora gözüküp söktürücü al istersen

Negatif görünüyor. Geç yumurtladığın için regl gecikmiş olabilir.
Bugün tekrar beta hcg yaptım 0.196 çıktı 10 gündür gecikti ilk kez böyle bişey yaşıyorum doktor haftaya gel dedi söktürücü vermedi alttan da muayene etti kist vs yok dedi bilmiyorum kasıklarım ağrıyor hala

Kizlar bişi sorcam sol kasığımda acayip ağrı var neden olabilir adetime 6 gün var korunmasız ilişki yaşadım yumurtlama döneminde bebiş dusunuyorum

Ovulasyon testi kullanmadım programdan hesapladım yumurtlama günlerimi ve değerlendirdim

Henüz yapmadım reglime 1 gün kaldı bekliyorum ağrım devam ediyor pazartesi test yapcam

Back
X