Merhaba hamilelik günlüğü eklemişsiniz bu 1.20 sonuçtan sonra değeriniz yükseldi sanırımBugün içime kurt düştü hastanede kan verdim 1.20 çıktı ki o hastanede genelde benim değerlerim hep 0.100 çıkıyor. 1.20 artar mı kızlar geçen sene kimyasal gebelikte değerlerim 2den 7ye sonra 10a yükselmişti. gerçi sonu iyi bitmedi ama. Sizce artar mı değer şüpheli mi yoksa direkt negatif mi?
Valla arttı. Ama 20 Ağustos’ta 1.20 çıktı değer 28 Ağustos’ta 4.12 29unda 11.69 çıktı. Yani bir süre beklemem gerekti pozitif sonuç için.Merhaba hamilelik günlüğü eklemişsiniz bu 1.20 sonuçtan sonra değeriniz yükseldi sanırımbilgi verir misiniz lütfen bana da ümit oldunuz
Yaa çok güzel bnmde aynı hastanede geçen ay 0.100 çıktı dün yaptırdım 1.80 çıkınca şüphelendim biliyorum 5 altı gebelik değeri değil ama insan bi ümit acaba mı diyor inşaallah bnmde sizin gibi artarValla arttı. Ama 20 Ağustos’ta 1.20 çıktı değer 28 Ağustos’ta 4.12 29unda 11.69 çıktı. Yani bir süre beklemem gerekti pozitif sonuç için.
29 Ağustos batımdı ama tam emin de değilim tarihtenYaa çok güzel bnmde aynı hastanede geçen ay 0.100 çıktı dün yaptırdım 1.80 çıkınca şüphelendim biliyorum 5 altı gebelik değeri değil ama insan bi ümit acaba mı diyor inşaallah bnmde sizin gibi artar
1.20 çıktığında adet öncesiydi sanırım ama kaç gün önceydi acaba
Siz battan baya önce yaptırmışsınız o zaman tahlili29 Ağustos batımdı ama tam emin de değilim tarihten
Evet doğru ama şu an hamileyim geçen sene düşük yaptığımda da baya önce farketmiştimSiz battan baya önce yaptırmışsınız o zaman tahlili
İnşaallah ptesiden sonra bende hamileyim diyebilirimEvet doğru ama şu an hamileyim geçen sene düşük yaptığımda da baya önce farketmiştim
Siz de mi hamile kaldiniz o degerleYaa çok güzel bnmde aynı hastanede geçen ay 0.100 çıktı dün yaptırdım 1.80 çıkınca şüphelendim biliyorum 5 altı gebelik değeri değil ama insan bi ümit acaba mı diyor inşaallah bnmde sizin gibi artar
1.20 çıktığında adet öncesiydi sanırım ama kaç gün önceydi acaba
Merhaba. Benimde beta degerim 9mayista 1.20 negatif dendi ama adet gecikeli bugun 6.gun. Tekrar kan vermeliyim yukselme oldu mu sizde ?Bugün içime kurt düştü hastanede kan verdim 1.20 çıktı ki o hastanede genelde benim değerlerim hep 0.100 çıkıyor. 1.20 artar mı kızlar geçen sene kimyasal gebelikte değerlerim 2den 7ye sonra 10a yükselmişti. gerçi sonu iyi bitmedi ama. Sizce artar mı değer şüpheli mi yoksa direkt negatif mi?
Ben doğurdum 22 gün önceMerhaba. Benimde beta degerim 9mayista 1.20 negatif dendi ama adet gecikeli bugun 6.gun. Tekrar kan vermeliyim yukselme oldu mu sizde ?
Cok sevindim masallah.Ben doğurdum 22 gün önce
Valla buraya yazmıştım ama şu an hatırlamıyorum.Cok sevindim masallah.Birsey sorucam kac gun arayla kan verdiniz kac gun sonra betaniz yukselmisti?
Tamam simdi buldum. Cok tesekkur ederim geri bildiriminiz icinValla buraya yazmıştım ama şu an hatırlamıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?