- 30 Mayıs 2025
- 48
- 3
- 1
- 19
- Konu Sahibi bade060425
Merhabalar kızlqr benim size danışmak istediğim bir konu olacaktı bu konu hakkında beni bilgilendirirseniz çok mutlu olurum benim reglim 7 mayıs da başladı 11 mayıs da bitti 19 mayıs da korunmasız ilişki sonrası 16 saat sonra ella kullandım 19 mayıs yumurtlama döneminin ilk günü diye ne olur ne olmaz diye 31 haziran da test yaptım negatif 4 haziran sabah ilk idrarla yaptım silik pozitif çıktı 4 haziran akşam üstü silik pozitif çıktı 5 haziran negatif çıktı 6 haziran sonrası bende ciddi bir mide bulantısı başladı sürekli olarak midem bulanıyor ve kusuyorum bunun üzerine 7 haziran da regl olmam gerekiyordu ve olmadım 8 haziran test yaptım tamamen renkli değil ama gözle görülür bir pozitiflik var Bugün 11 haziran beta hcg testi verdim ve 1.20 çıktı doktor bunun üzerine adet söktürücü verdi ultrasonla vs bakmadı direkt olarak ilacı verip yolladı sizce ben bunu içmeli miyim sizce içsem mi ne yapmam gerekiyor ciddi mide bulantım var evde silik pozitif testler 3 farklı markanın ve sık idrara çıkma gibi bir sorunum var regl gecikmesinin 5. Günü belim de bir ağrı var 2 3 gündür karnımda ise hafif hafif sızlamayan var ve sol alt tarafı daha çok ağrıyor