bade060425

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
30 Mayıs 2025
61
7
1
19
Merhabalar kızlqr benim size danışmak istediğim bir konu olacaktı bu konu hakkında beni bilgilendirirseniz çok mutlu olurum benim reglim 7 mayıs da başladı 11 mayıs da bitti 19 mayıs da korunmasız ilişki sonrası 16 saat sonra ella kullandım 19 mayıs yumurtlama döneminin ilk günü diye ne olur ne olmaz diye 31 haziran da test yaptım negatif 4 haziran sabah ilk idrarla yaptım silik pozitif çıktı 4 haziran akşam üstü silik pozitif çıktı 5 haziran negatif çıktı 6 haziran sonrası bende ciddi bir mide bulantısı başladı sürekli olarak midem bulanıyor ve kusuyorum bunun üzerine 7 haziran da regl olmam gerekiyordu ve olmadım 8 haziran test yaptım tamamen renkli değil ama gözle görülür bir pozitiflik var Bugün 11 haziran beta hcg testi verdim ve 1.20 çıktı doktor bunun üzerine adet söktürücü verdi ultrasonla vs bakmadı direkt olarak ilacı verip yolladı sizce ben bunu içmeli miyim sizce içsem mi ne yapmam gerekiyor ciddi mide bulantım var evde silik pozitif testler 3 farklı markanın ve sık idrara çıkma gibi bir sorunum var regl gecikmesinin 5. Günü belim de bir ağrı var 2 3 gündür karnımda ise hafif hafif sızlamayan var ve sol alt tarafı daha çok ağrıyor

Gecikmeden sonra pozitif olsa değer farklı cikmaliydi, kan doğru sonuç verir, kanda negatif çıkmış zaten, idrar testleri yanıltıcı olabilir

gebelik yok. ertesi gün hapı yüzünden hormonlarınız dengesizleşmiş. için ilacı regl olmanızı sağlar

Ben kimyasal gebelik diye düşünüyorum ya da dediğiniz gibi ilacın etkisi ama ara da kalmak çok kötü biraz daha bekleyeceğim
1.20 negatiftir. kimyasal gebelik öyle bir sey değil. kaldı ki hadi diyelim kimyasal e zaten düsük olacak demektir yani içeceğiniz ilac bir fark yaratmayacak.

benim de defalarca 1.20 çıktı değerim. bu negatiftir. bu hormon arada hafif oynayabilir. siz hap aldığınız için gecikme, 6 aya kaar reglde düzensizlik, kanamada değişiklik olabilir. ilacın yan etkileri bunlar.

Gecikmeden sonra pozitif olsa değer farklı cikmaliydi, kan doğru sonuç verir, kanda negatif çıkmış zaten, idrar testleri yanıltıcı olabilir
1.20 negatiftir. kimyasal gebelik öyle bir sey değil. kaldı ki hadi diyelim kimyasal e zaten düsük olacak demektir yani içeceğiniz ilac bir fark yaratmayacak.

benim de defalarca 1.20 çıktı değerim. bu negatiftir. bu hormon arada hafif oynayabilir. siz hap aldığınız için gecikme, 6 aya kaar reglde düzensizlik, kanamada değişiklik olabilir. ilacın yan etkileri bunlar.
Benimde adet döneminde daha var ama bende test yaptım 4 tanesinde silik çıktı kan verdim negatif çıktı ama adetime daha 14 gün var sizce yeni oluştuğu için mi yoksa testlerde mi sıkıntı

Benimde adet döneminde daha var ama bende test yaptım 4 tanesinde silik çıktı kan verdim negatif çıktı ama adetime daha 14 gün var sizce yeni oluştuğu için mi yoksa testlerde mi sıkıntı
regle 14 gğn varken ancak yumurtlama olur. gebelik için çoooookkkk erkeeen. neden bu kadar erken test yaptınız ki?

Şüphlendim ve heyecanlıyım biraz o yüzden ama yaptığım testlerde hep silik çizgi çıktı kanda da negatif çıktı
idrar testi yanıltabilir. reglden 14 gün önce gebelik olması imkansız. anca yumurtlama dönemindesinizdir. en erken yumurtlamadan 10-12 gün sonra kan vermeniz doğru sonucu verebilir. ama en sağlıklısı regl gecikmesimi bekleyin

idrar testi yanıltabilir. reglden 14 gün önce gebelik olması imkansız. anca yumurtlama dönemindesinizdir. en erken yumurtlamadan 10-12 gün sonra kan vermeniz doğru sonucu verebilir. ama en sağlıklısı regl gecikmesimi bekleyin
Yani o zaman hamile olma ihtimalim var öyle mi testler yanıltmıyor yani

Merhaba reglime 2-3 gün var dün kan verdim sonucum nedir yardım edin korunmasız ilişkim 29 nisanda olmuştu

Eklentiler

• B9A8D123-9E68-4CA1-B9A5-434086F0A702.webp
    B9A8D123-9E68-4CA1-B9A5-434086F0A702.webp
    11,7 KB · Görüntüleme: 351
hayır testler yanıltıyır su an. gebelik şu an yoookk😂😂 değerlendirin bu günleri, olur da yumurta döllenirse en erken 10-12 güne testlerde görülür.
merhaba ben 4 mayısta ella kullandım. 12 mayısta regl oldum. 24-31 mayısta geri çekilmeyle ilişki yaşadım ancak dikkat ettik. daha sonrasında haziranın ilk haftası şehir değiştirdim. 12-13-14 haziran civarı regl olmam gerekirken olmadım. neredeyse 16 gün gecikmem var bel ağrısı ve regl ağrısı gibi kasık ağrılarım var. üç kere test yaptım ve hepsi negatif çıktı. silik çizgi dahi tok ve bu testleri 12 gün gecikmeden sonra bir gün arayla yaptım. sizce gebelik ihtimali var mıdır? yani regl olacakmışım gibi kasık ağrısı ve bel ağrısı dışında başka hiçbir belirtim yok.

merhaba ben 4 mayısta ella kullandım. 12 mayısta regl oldum. 24-31 mayısta geri çekilmeyle ilişki yaşadım ancak dikkat ettik. daha sonrasında haziranın ilk haftası şehir değiştirdim. 12-13-14 haziran civarı regl olmam gerekirken olmadım. neredeyse 16 gün gecikmem var bel ağrısı ve regl ağrısı gibi kasık ağrılarım var. üç kere test yaptım ve hepsi negatif çıktı. silik çizgi dahi tok ve bu testleri 12 gün gecikmeden sonra bir gün arayla yaptım. sizce gebelik ihtimali var mıdır? yani regl olacakmışım gibi kasık ağrısı ve bel ağrısı dışında başka hiçbir belirtim yok.
yok gebelik. ilaçtan veya stresten gecikiyor olabilirsiniz. bi doktora görünün isterseniz

Kızlar merhaba bugün adet gecikmemin 8. Günü sabah ilk idrarla test yaptım ama o an başka marka bulamadım artımed hakkında da hep kötü yorum var aşırı silik bir çizgi görüyorum bakar mısınız ve bu kadar gecikmeye geç döllenme olmuş olsa bile çıkmaz mıydı

Eklentiler

• IMG_2387.webp
    IMG_2387.webp
    11,4 KB · Görüntüleme: 164
  • IMG_2396.webp
    IMG_2396.webp
    47,3 KB · Görüntüleme: 163
Kızlar merhaba bugün adet gecikmemin 8. Günü sabah ilk idrarla test yaptım ama o an başka marka bulamadım artımed hakkında da hep kötü yorum var aşırı silik bir çizgi görüyorum bakar mısınız ve bu kadar gecikmeye geç döllenme olmuş olsa bile çıkmaz mıydı
Hamile değilsin gibi görünüyor şüphen varsa kan tahlili verebilirsin

Back
X